Κυριακή 11 Μαΐου 2008

Συνέντευξη Μπ. Χαραλάμπους (Σάββατο 10 Μαΐου)

Συνέντευξη παραχώρησε το Σάββατο ο Βουλευτής του ΚΚΕ Μπάμπης Χαραλάμπους, όπου μεταξύ άλλων στάθηκε στην προγραμματισμένη για τη Τρίτη 13 Μαΐου σύσκεψη που θα γίνει στο Υπουργείο υγείας για θέματα υγείας του νομού. Όπως είπε, δε θα πάρει μέρος επειδή τη Παρασκευή, έγινε σχετική συζήτηση στη Βουλή όπου εξέφρασε τις απόψεις του προς τον Υπουργό για τα θέματα υγείας του νομού. Εκεί, αναφέρθηκε και στο τελευταίο περιστατικό με το θάνατο του νεογνού, στο νοσοκομείο της Κερκύρας.

Για το 101

Για την αναθεώρηση του συντάγματος ο βουλευτής είπε ότι είναι θετικός αρκεί αυτό να γίνει προς μια φιλολαϊκή κατεύθυνση.
Πρόσθεσε, ότι θα καταψηφίσει πολλά από τα προς αναθεώρηση άρθρα όπως το 16 που αφορά την παιδεία, το 24 για τα δάση, το 29 που αφόρα τον οικονομικό έλεγχο των κομμάτων, ενώ για το 101 που αφόρα τις νησιωτικές περιοχές, που προωθεί ο βουλευτής της ΝΔ Νίκος Δένδιας , είπε ότι θα το υπερψηφίσει ,με τη προϋπόθεση να φύγει από μέσα η λέξη «βιώσιμη ως επιθετικός προσδιορισμός της ανάπτυξης των νησιώτικων περιοχών».

Κατέληξε, με την επισήμανση ότι , η μόνη λύση για τη στελέχωση των υπηρεσιών είναι η προκήρυξη όλων των κενών θέσεων πανελλαδικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: