Τρίτη 20 Μαΐου 2008

4ΗΜΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Η Ν.Ε. ΤΟΥ ΣΥΝ

Κλίμα αισιοδοξίας, ενθουσιασμού και ενότητας επικράτησε στο 4ημερο πολιτικής δράσης που διοργάνωσε η Ν.Ε. Κέρκυρας του ΣΥΝ. Στις διαδικασίες συμμετείχε και το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του κόμματος Ν. Θεοδωρακοπούλου.

Σύμφωνα με το γραμματέα της Ν.Ε. Δ. Στραβοράβδη «πέραν από τον «ακραίο, θατσερικού τύπου νεοφιλελευθερισμό της κυβέρνησης και την γενικευμένη επίθεση που εξαπολύει», υπάρχει και η ίδια η κοινωνία, λαϊκά στρώματα που αντιστέκονται στις εφαρμοζόμενες πολιτικές, κινητοποιούνται και διεκδικούν καλύτερες συνθήκες διαβίωσης και εργασίας.»

Από την πλευρά της κ. Θεοδωρακοπούλου επεσήμανε ότι υπάρχει ανανεωμένο ενδιαφέρον και η ελπίδα ότι κάτι καινούριο μπορεί να συμβεί.

« Η συμβολή όλων είναι πολύ ουσιαστική», παρατήρησε, τονίζοντας ότι η στροφή στην κοινωνία εντάσσεται στον βασικό σχεδιασμό του κόμματος.

Στις διαδικασίες που έγιναν από την οργάνωση του ΣΥΝ συμπεριλαμβάνονται και η επιβεβαίωση των μελών του ΣΥΝ όπως και η εγγραφή νέων μελών, με την προσδοκία να συμβάλλει στην ενδυνάμωση και στην αποτελεσματικότητα της δράσης της τοπικής οργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: