Τρίτη 20 Μαΐου 2008

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΜΠ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΞΟΥΣ


Διήμερη περιοδεία στους Παξούς πραγματοποίησε στις 18-19 Μαΐου στους Παξούς, ο Βουλευτής του ΚΚΕ Μπάμπης Χαραλάμπους. Κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στο νησί συναντήθηκε και συνομίλησε με κατοίκους, είχε επαφές με φορείς του νησιού και περιόδευσε σ΄ όλες τις Δημόσιες Υπηρεσίες.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του βουλευτή από τις συζητήσεις και τις επαφές αναδείχθηκαν τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί, με πρώτο και κύριο την έλλειψη συγκοινωνίας το χειμώνα.

Ζητήματα υποδομής δρόμοι, λιμάνια ( Λογγού και Λάκκας) χρήζουν άμεσης παρέμβασης. Οι ελλείψεις σε υποδομή και προσωπικό σε όλες τις Δημόσιες Υπηρεσίες π.χ. [(Πυροσβεστική, Κέντρο Υγείας, Σχολεία ) δυσκολεύουν περισσότερο την ζωή των κατοίκων του νησιού και ανεβάζουν το κόστος της ζωής τoυς ακόμα περισσότερο.

“Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Παξινοί είναι αποτέλεσμα της γενικότερης αντιλαϊκής πολιτικής που έχουν ακολουθήσει οι Κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ όλα τα χρόνια, πολιτική υποβάθμισης των Δημοσίων Υπηρεσιών και εγκατάλειψης των κατοίκων του νησιού στην τύχη τους”.
Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΚΚΕ, υποσχέθηκε δε ότι θα αγωνιστεί μέσα και έξω από την Βουλή για την ανάδειξη και επίλυση κάθε δίκαιου αιτήματός τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: