Σάββατο 24 Μαΐου 2008

ΙΔΡΥΕΙ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Ο ΟΠΕΚΕΠΕ


Με ιδιαίτερη ικανοποίηση η Νομαρχία της Κέρκυρας χαιρετίζει την απόφαση του Οργανισμού Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ) να ιδρύσει καί στην Κέρκυρα Νομαρχιακό Γραφείο προκειμένου να στεγάσει τις υπηρεσίες του.

Ο Νομάρχης Στέφανος Πουλημένος σε σχετική δήλωσή του επεσήμανε ότι με την ίδρυση του γραφείου αυτού ικανοποιείται ένα πάγιο αίτημα των Κερκυραίων παραγωγών οι οποίοι μέχρι σήμερα ήταν υποχρεωμένοι για διάφορες υποθέσεις τους που αφορούσαν θέματα επιδοτήσεων, ενστάσεων κλπ. να απευθύνονται στα γραφεία του Οργανισμού στα Γιάννενα ή τη Θεσπρωτία.

Σημειώνεται ότι ήδη έχει δημοσιευτεί στον ημερήσιο τύπο η προκήρυξη του ΟΠΕΚΕΠΕ για τη 12ετή μίσθωση κατάλληλου οικήματος για τη στέγαση του γραφείου Κέρκυρας.

Η Νομαρχία καλεί όποιον ενδιαφέρεται να σπεύσει να ενημερωθεί για τους όρους της προκήρυξης (η οποία διατίθεται στο ΚΕΠ της Νομαρχίας αλλά και στην ιστοσελίδα του οργανισμού www.opekepe.gr ) και να υποβάλει στον ΟΠΕΚΕΠΕ την προσφορά του μέχρι τις 29 Μαΐου.

Εύχεται τέλος να βρεθεί το κατάλληλο οίκημα προκειμένου η εγκατάσταση του γραφείου Κέρκυρας του ΟΠΕΚΕΠΕ να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: