Πέμπτη 29 Μαΐου 2008

ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΣΚ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ


To ψηφοδέλτιο της “Δημοκρατική Συνεργασίας - (Π.Α.Σ.Κ Συνεργαζόμενοι”) επικράτησε στις εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στο Σύλλογο Εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας. Η προσκείμενη στο ΠΑΣΟΚ παράταξη επικράτησε έλαβε ποσοστό 42% και θα έχει 4 έδρες στο νέο Δ.Σ.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών της Α/θμιας Εκπαίδευσης θα συγκροτηθεί μέσα στις επόμενες πέντε ημέρες.
Τα αποτελέσματα
Τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας έχουν ως εξής:
Ψήφισαν: 719, Έγκυρα: 695, Άκυρα-λευκά: 24.
Έλαβαν: “Δημοκρατική Συνεργασία” (Π.Α.Σ.Κ-Συνεργαζόμενοι) 291 ψήφους (ποσοστό 42 %) και 4 μέλη στο Δ.Σ.
Δ.Α.Κ.Ε. 193 ψήφους (ποσοστό 28 %) και 3 μέλη στο Δ.Σ.

“Ανεξ. Αγων. Κίνηση” 141 ψήφους (ποσοστό 20 %) και 2 μέλη στο Δ.Σ.
“Ε.Σ.Α.Κ-Δ.Ε.Ε.” 70 ψήφους (ποσοστό 10 %) δεν εκλέγει αντιπρόσωπο.
Ποιοί εκλέγονται
Στο νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών εκλέγονται οι: Δημοκρατική Συνεργασία (Π.Α.Σ.Κ-Συνεργαζόμενοι): Λάμπρος Τασούλας Γιώργος Πουλιάσης Ελένη Μακρή Δημήτρης Λώλης
Δ.Α.Κ.Ε:
Νίκος Ράμμος Βασίλης Μαγουλάς Βαγγέλης Παπασταύρος
Ανεξ. Αγων. Κίνηση: Ηλίας Μπουργουτζής Φάνης Χονδρογιάννης
Ανακοίνωση της ΠΑΣΚ
“Το εκλογικό αποτέλεσμα στο Σύλλογο Εκπ/κών Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Κέρκυρας αποτελεί μια μεγάλη νίκη και τη σημαντικότερη δικαίωση της αγωνιστικής πορείας και δράσης της Π.Α.Σ.Κ Εκπ/κών Π.Ε Κέρκυρας, στο τοπικό συνδικάτο και την τοπική κοινωνία” αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΣΚ.
Επισημαίνει παράλληλα ότι “το μεγάλο ποσοστό που πέτυχε για μια ακόμη χρονιά το ψηφοδέλτιο της (42%), με διαφορά 100 ψήφων από τη δεύτερη Δ.Α.Κ.Ε αποτελεί την καλύτερη αναγνώριση κι επιβράβευση του πολύπλευρου έργου μας, αλλά και την πιο απαιτητική εντολή των εκπαιδευτικών της Κέρκυρας, για την παραπέρα δράση μας, για τους επόμενους αγώνες, τις αυριανές προσπάθειες για τα συμφέροντα των εκπαιδευτικών της Π.Ε της Κέρκυρας, για το καλό των μαθητών μας, για τη συμβολή μας στις διεκδικήσεις της τοπικής κοινωνίας”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: