Δευτέρα 26 Μαΐου 2008

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΣΕ ΜΠΟΥΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ "ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ"


Στην...αντεπίθεση πέρασε ο βουλευτής του ΚΚΕ Μπ. Χαραλάμπους, μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων στο ΓΝΚ Μ. Μπούκα, που είχε ζητήσει απο τους βουλευτές του νομού να παραιτηθούν, αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματα υγείας του νομού. Σε δηλώσεις του ο βουλευτής, σημείωσε ότι ο κ. Μπούκας εξέφρασε προσωπικές απόψεις που δεν απηχούν τις θέσεις του Δ.Σ. του Σωματείου.

Ο βουλευτής ανέφερε ότι επικοινώνησε σχεδόν με όλα τα μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου τα οποία του είπαν ότι ουδέποτε έγινε Δ.Σ άρα οι απόψεις που εξέφρασε ο κ. Μπούκας είναι απόλυτα προσωπικές.

"Ο κ. Μπούκας δεν είναι μόνο πρόεδρος του σωματείου αλλά και γραμματέας της Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ στη Κέρκυρα. Επομένως αυτά τα οποία λέει πρέπει να τα σκέπτεται καλά πριν και όχι να καλεί τους βουλευτές να παραιτηθούν. Δεν έχει καμιά δυνατότητα να καθοδηγεί το βουλευτή του ΚΚΕ τι θα κάνει".

Να παραιτηθεί η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

Ο βουλευτής του ΚΚΕ απευθυνόμενος στον κ. Μπούκα τον προέτρεψε να καλέσει με την σειρά του την ηγεσία του κόμματος που εκπροσωπεί (δηλ. του ΠΑΣΟΚ) να παραιτηθεί, διότι όπως είπε ''έχει τεράστιες ευθύνες για τη γιγάντωση της ιδιωτικοποίησης του τομέα της υγείας στη χώρα μας''.

Δεν υπάρχουν σχόλια: