Δευτέρα 19 Μαΐου 2008

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΡ. ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΣΤΗ ΡΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΜ. ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ


Στη φημισμένη και πολυσύχναστη GALLERIA ALBERTO SORDI (ένα κτίριο το οποίο βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Ρώμης απέναντι από το κοινοβούλιο και στο οποίο συχνάζουν καθημερινά πολυάριθμοι Ιταλοί και ξένοι τουρίστες), πραγματοποιεί η Νομαρχία Κέρκυρας, από σήμερα 19 έως την ερχόμενη Κυριακή 25 Μαΐου μια σημαντική δράση προβολής του Νομού μας.
Η δράση αυτή εντάσσεται στα πλαίσια γενικότερης εκδήλωσης που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του ΕΟΤ και της ΕΤΙΝ και κατόπιν προτροπής του ΕΟΤ Ιταλίας, μετά από την επιτυχημένη συμμετοχή της Νομαρχίας στην τουριστική έκθεση της Ρώμης GLOBE 2008.

Στο κέντρο της GALLERIA έχει τοποθετηθεί ένα εντυπωσιακό περίπτερο 15 τ.μ., απ’ όπου γίνεται η διανομή του τουριστικού υλικού και η ενημέρωση για τα αξιοθέατα και τις υπηρεσίες του νομού μας. Παράλληλα, υπάρχουν γιγαντοοθόνες οι οποίες προβάλουν DVD με τις ομορφιές του τόπου μας. Επίσης, θα διανεμηθεί έντυπο με κουπόνι για κλήρωση Δώρων (ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ) σε συνεργασία με την Ολυμπιακή Αεροπορία, την Aegean Airlines, τις ακτοπλοϊκές γραμμές Κέρκυρα - Ιταλία και ξενοδοχειακές μονάδες του Νομού μας. Η κλήρωση θα γίνει σε ειδική εκδήλωση με κύριο μήνυμα «ΦΕΤΟΣ ΠΑΜΕ ΚΕΡΚΥΡΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: