Πέμπτη 12 Ιουνίου 2008

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΘΙΝΑΛΙΩΝ

Με τη συζήτηση όλων των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θιναλίων.

Όσον αφορά στα θέματα, το Δημοτικό Συμβούλιο, μετά από ευρεία συζήτηση ενέκρινε κατά πλειοψηφία, τον έλεγχο και την επανακαταμέτρηση των τετραγωνικών μέτρων για ηλεκτροδοτούμενες οικίες και επαγγελματικούς χώρους, με ανάθεση του έργου στη ΔΕΥΑΘ.

Στη συνέχεια το Σώμα συζήτησε τον καθορισμό των Δημοτικών Διαμερισμάτων του Δήμου Θιναλίων που θα ενταχθούν στο νέο πρόγραμμα ΟΠΑΑΧ, εν όψει του σχεδιασμού της τέταρτης προγραμματικής περιόδου. Με αφορμή τη συζήτηση του θέματος έγινε ενημέρωση του Σώματος, σχετικά με τις αλλαγές που προβλέπονται για τη νέα περίοδο των προγραμμάτων LEADER και ΟΠΑΑΧ, από τον Γενικό Διευθυντή της Αναπτυξιακής Ιονίων Νήσων Σπύρο Νικόπουλο. Τελικά το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα την ένταξη στο νέο πρόγραμμα ΟΠΑΑΧ, όλων των δημοτικών διαμερισμάτων του Δήμου, εκτός του Αγίου Παντελεήμονα και των Σφακερών.

Επίσης, το Σώμα ενέκρινε κατά πλειοψηφία τον προϋπολογισμό της ΔΕΤΕΘ για το έτος 2008 και ομόφωνα, τη συμμετοχή του Δήμου στην έκδοση τουριστικού οδηγού της περιοχής του, σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Ιονίων Νήσων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: