Τρίτη 3 Ιουνίου 2008

ΚΗΔΕΥΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΛΕΥΚΙΜΜΗ Η ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΛΟΥΡΗ

Κηδεύεται το απόγευμα, στους Ριγγλάδες μέσα σε κλίμα οδύνης, η 43χρονη Μαρία Κουλούρη, που τραυματίστηκε θανάσιμα από μηχανάκι κατά τη διάρκεια της επέμβασης των ΜΑΤ στη Λευκίμμη, την περασμένη Πέμπτη. Η άτυχη γυναίκα κατέληξε το απόγευμα της Κυριακής, ενώ νοσηλεύοταν στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Μετά από απόφαση της Δημοτικής Αρχής Λευκιμμαίων σήμερα, δεν λειτούργησαν σε ένδειξη πένθους οι υπηρεσίες του Δήμου.
Στο μεταξύ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Θ. Ρουσόπουλος, ερωτηθείς στην τακτική ενημέρωση των δημοσιογράφων αν υπάρχουν ευθύνες της ΕΛ.ΑΣ. στα επεισόδια στην Κέρκυρα, δήλωσε πως σε επιχείρηση της Αστυνομίας κάποιοι στην προσπάθεια τους να ξεφύγουν με μοτοσικλέτα έπεσαν πάνω στην άτυχη γυναίκα. “Αυτό δεν σημαίνει ότι έχει την ευθύνη η αστυνομία” τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Δηλώσεις Αστυνομικού
Διευθυντή για τα επεισόδια

“Αν δεν είχε συμβεί το ατυχές γεγονός του θανάτου της 43χρονης γυναίκας, η επιχείρηση της Αστυνομίας θα ήταν από τις πιο ήρεμες που έχουν γίνει ποτέ” εκτίμησε ο Αστυνομικός Διευθυντής Κέρκυρας κ. Τσιότσιος, κατά τη διάρκεια της συζήτησης που είχε με το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Περικλή Κοροβέση.
Σε δηλώσεις που δημοσιεύονται στο site της τοπικής ΕΡΑ, ο κ. Τσιότσιος ανέφερε ότι η ευθύνη για την κατάσταση δεν ανήκει στην Αστυνομία αλλά έρχεται να επιβάλλει το νόμο και την τάξη σε ένα αδιέξοδο που δημιούργησαν άλλοι, υποστηρίζοντας πως πρόθεσή του είναι να συμβάλλει στην αποκλιμάκωση της έντασης.

1 σχόλιο:

ΙΩΑΝΝΑ είπε...

ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΑΝ.ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΜΑΡΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΡΙΞΑΝ ΚΑΤΩ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ Κ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ,ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΤΩΝ ΜΑΤ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΕΦΥΓΕ Η ΔΙΚΙΑΣ ΜΑΡΙΑ..
ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΤΟΝΙΣΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΗ ΝΥΦΗ..ΛΟΙΠΟΝ ΜΗ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ..