Τρίτη 8 Ιουλίου 2008

ΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΑΜΑΡΑ-44ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΑΨΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ


Tραγωδία δίχως προηγούμενο συνταράζει το δημοτικό διαμέρισμα Καμάρας του Δήμου Αχιλλείων. Ενα ζευγάρι ηλικιωμένων εντοπίστηκε απανθρακωμένο απο άνδρες της Π.Υ. που έσπευσαν τα ξημερώματα για να σβήσουν τη φωτιά που είχε ξεσπάσει στο σπίτι τους. Οπως αποδείχθηκε αργότερα τη φωτιά είχε βάλει ο 44χρονος γιος των άτυχων ηλικιωμένων...

Σύμφωνα με τον διοικητή της Π.Υ. του νομού Γ. Βαλωδήμο η Πυροσβεστική κλήθηκε στις २ και 10 μετά τα μεσάνυχτα για πυρκαγιά σε διώροφη κατοικία στον χωριό Καμάρα του Δήμου Αχιλλείων। Η υπηρεσία έσπευσε με 5 οχήματα και 14 άνδρες και σε σύντομο χρονικό διάστημα έθεσε υπό έλεγχο και έσβησε τη φωτιά।Οταν ολοκληρώθηκε οι πυροσβέστες εντόπισαν τους δυο ηλικιωμένους, ένα 78χρονο άνδρα και την 70χρονη σύζυγό του, απανθρακωμένους στο δωμάτιο τους.

Ο 44χρονος, πατέρας τριών παιδιών, συνελήφθη και αφού ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία. Σύμφωνα με δηλώσεις συγγενή του για πολλά χρονια ο 44χρονος δημιουργούσε προβλήματα στην οικογένεια και τους χωριανούς του.
Είχε μάλιστα απειλήσει και χτυπήσει κατ΄επανάληψη τους ηλικιωμένους γονείς του.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το 2002 είχε νοσηλευτεί στο ΨΝΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: