Δευτέρα 21 Ιουλίου 2008

ΠΑΡΚΙΓΚ Ι.Χ. ΑΚΟΜΑ Η ΖΑΒΙΤΣΙΑΝΟΥ...

Εκπνέει αύριο το... τελεσίγραφο που έχουν δώσει οι καταστηματάρχες της Σπηλιάς προς κάθε αρμόδια αρχή αναφορικά με την υλοποίηση της απόφασης της δημαρχιακής επιτροπής και του Δ.Σ. Κερκυραίων για τη στάθμευση των τουριστικών λεωφορείων επί της οδού Ζαβιτσιάνου στη Σπηλιά.
Μέχρι σήμερα η απόφαση είχε μείνει στα χαρτιά, αφού στις θέσεις που έχουν προβλεφθεί για τα λεωφορεία στάθμευαν Ι.Χ.
Το μόνο που έχει γίνει είναι η χάραξη της λεωφορειογραμμής και η τοποθέτηση πινακίδων που θα επιτρέπουν τη χρήση της δεξιάς πλευράς του δρόμου μόνο από τα πούλμαν που θα μεταφέρουν επιβάτες κρουαζιεροπλοίων στην Σπηλιά.
Οπως είναι φυσικό οι καταστηματάρχες της Σπηλιάς κάθονται σε...αναμμένα κάρβουνα αφού περίμεναν για χρόνια την υλοποίηση της παραπάνω απόφασης.
Το αίτημα των επαγγελματιών της περιοχής είχε διατυπωθεί μήνες πριν, ενώ ο πρόεδρος της Ένωσης Καταστηματαρχών Παλιάς Πόλης Σπ. Μητσιάλης επισήμανε ότι το μέτρο αυτό θα έπρεπε να είχε εφαρμοστεί από την αρχή της σαιζόν.
Σε ερώτημα που του τέθηκε σχετικά με τη στάση της Δασιάς, ο κ Μητσιάλης σημείωσε ότι αναμένεται να επαναλειτουργήσει των συνεπειών, αφού το αστικό ΚΤΕΛ φαίνεται πως έγινε δέκτης πιέσεων για επαναφορά των μισών δρομολογίων προς Δασιά μέσω Πλατείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: