Τετάρτη 16 Ιουλίου 2008

ΑΡΠΑΞΕ 45000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΠΝΟΣ! ΛΗΣΤΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Aφαντος παραμένει -εως αυτή την ώρα- ο δράστης της ένοπλης Ληστείας που έγινε στις 10.45 π.μ. στο υποκατάστημα της Alpha Bank στην πλακάδα του Αγίου Σπυρίδωνος.
Ο ληστής ήταν μεταμφιεσμένος σε γυναίκα, φορούσε καπέλο και χρησιμοποιώντας όπλο απείλησε τους (4) υπαλλήλους και απέσπασε περίπου 45 χιλιάδες ευρώ από ένα ταμείο. Στη συνέχεια διέφυγε πεζός προς τη περιοχή του παλαιού λιμένα
Από την αστυνομία ερευνάται το ενδεχόμενο ο δράστης της ληστείας να είναι το ίδιο πρόσωπο με την πρόσφατη ένοπλη ληστεία στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ Καρουσάδων.
Σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα της ληστείας κ. Βλαδίμηρο Κούρκουλο, την ώρα που βρισκόταν στη τράπεζα η ληστεία έγινε με …κινηματογραφική ταχύτητα χωρίς ,να μπορέσει κανείς να αντιδράσει. Ωστόσο ένας υπάλληλος της τράπεζας κυνήγησε τον ληστή μέχρι το ύψος της πλατείας Λεμονιάς, όταν όμως εκείνος τον απείλησε με το όπλο αναγκάστηκε να σταματήσει.
Σύμφωνα με τον κ. Κούρκουλο ο ληστής μίλαγε Ελληνικά και ήταν ηλικίας περίπου 45 ετών.Σύμφωνα με άλλη μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα ο δράστης χρησιμοποίησε ψεύτικο μουστάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: