Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2008

ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΚΕΡΕΚΟΥ-ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ ΠΕΡΙ "ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥ" ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ


Ερώτηση προς τον Υπουργό Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, κατέθεσαν χθες οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Άντζελα Γκερέκου και Χάρης Καστανίδης, σχετικά με τη διερεύνηση του ασυμβίβαστου του Νομάρχη Κέρκυρας μετά και την προσφυγή κατοίκων του Τεμπλονίου.
Σύμφωνα με το κείμενο της ερώτησης "παρόλο που έχουν περάσει περίπου 4 μήνες από την υποβολή της αίτησης δεν υπάρχει καμία έγγραφη απάντηση από τον αρμόδιο Γενικό Γραμματέα Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Αντιθέτως, επιχειρήθηκε συγκάλυψη του όλου ζητήματος, γεγονός που αποδεικνύεται και από την προφορική ενημέρωση του Γ.Γ. Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ότι η αίτηση διερευνήσεως του ασυμβίβαστου μπαίνει στο αρχείο".
Οι βουλευτες ρωτούν τον αρμόδιο υπουργό:

• Ποιοι είναι οι λόγοι για τους οποίους δεν έχει υπάρξει καμία απάντηση έως σήμερα από τον Γενικό Γραμματέα Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και τι προτίθεται να κάνει, ώστε να αποκατασταθεί η νομιμότητα;».

Σημειώνεται ότι ο Νομάρχης Στεφ. Πουλημένος πληροφορήθηκε την περαιτέρω εξέλιξη ενώ βρισκόταν στη Φεράρα της Ιταλίας για τη Σύνοδο της Αδριατικής Ευρωπεριφέρειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: