Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2008

ΣΠ. ΓΑΤΣΟΥΛΗΣ: "ΟΙ ΑΚΡΑΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΙMΜΙΩΤΩΝ"


Η συνεχής προσπάθεια ορισμένων, γνωστών και ελαχίστων να παρεμποδίζουν τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, έχει δημιουργήσει σοβαρά εμπόδια στην ομαλή λειτουργία του Δήμου και παράλληλα πλήττει ανεπανόρθωτα τους δημοκρατικούς θεσμούς". Aυτό επισημαίνει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή του με αφορμή τα τελευταία επεισόδια στη Λευκίμμη, ο Δήμαρχος Σπ. Γατσούλης.

Επισημαίνει ακόμη και τα εξής:

"Πρόκειται για ακραίες, παράνομες και αντιδημοκρατικές συμπεριφορές και πρακτικές που δεν εκφράζουν την συντριπτική πλειοψηφία των δημοκρατικών πολιτών της περιοχής, οι οποίοι καθημερινά εκφράζουν την έντονη αγανάκτηση τους.

Οι ενέργειες αυτές είναι σίγουρο, ότι δεν στοχεύουν στο έργο του ΧΥΤΑ, αλλά εκπορεύονται από ιδιοτελή προσωπικά κίνητρα μεμονωμένων ατόμων που εναντιώνονται στην Δημοτική Αρχή και εξυπηρετούν άλλου είδους σκοπιμότητες.

Είμαστε υποχρεωμένοι να διαφυλάξουμε με κάθε τρόπο τους θεσμούς και να διευκολύνουμε την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία του Δήμου, ο οποίος καθημερινά προσφέρει τις υπηρεσίες του για να καλύπτει τις ανάγκες των χιλιάδων πολιτών της περιοχής.

Η ανοχή και η μέχρι σήμερα ατιμωρησία τους δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως αδυναμία.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: