Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2008

ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ


Την Κέρκυρα αναμένεται να επισκεφθεί στα τέλη Οκτωβρίου ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλ. Τσίπρας στο πλαίσιο της εξόρμησης του κόμματος στην κοινωνία. Αυτό ανακοίνωσε σήμερα το μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΝ Μάγδα Σπηλιωπούλου κατά τη συνέντευξη που παραχώρησε στους εκπροσώπους του τύπου.
Το στέλεχος του ΣΥΝ ανέφερε ότι η χώρα βρίσκεται σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους των τελευταίων ετών, εκτιμώντας ταυτόχρονα ότι οι πρόσφατες φορολογικές εξαγγελίες της κυβέρνησης δίνουν τη χαριστική βολή στους εργαζόμενους
“Η ανεργία δεν έχει μειωθεί, αντίθετα είναι αυξημένη. Οι εργασιακές σχέσεις έχουν πιάσει πάτο. Ο ΣΥΝ αντιπροτείνει πράγματα για το φορολογικό τις εργασιακές σχέσεις, την Παιδεία. Βρισκόμαστε τώρα στη μέση μιας μεγάλης καμπάνιας που έχει ξεκινήσει από πέρυσι. Θέλουμε να οργανώσουμε καλύτερα την παρουσία μας στην κοινωνία”.
Η κ. Σπηλιωπούλου μετά από ερώτημα για την πτώση της δύναμης του ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες δημοσκοπήσεις, υποστήριξε ότι “η περιρρέουσα ατμόσφαιρα ότι πέφτει το ποσοστό του κόμματος δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα”.
Οπως χαρακτηριστικά ανέφερε, στη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας, που δείχνει πτώση στα ποσοστά του κόμματος οι πολίτες αναγορεύουν το ΣΥΡΙΖΑ ως πρώτη αξιόπιστη αντιπολιτευτική δύναμη της Αριστεράς.
“Είμαστε η μόνη πολιτική δύναμη που από τις προηγούμενες πολιτικές εκλογές μέχρι σήμερα παραμένουμε σταθερά με διπλασιασμένη την εκλογική μας δύναμη. Αντίθετα ο δικόμματισμός πέφτει στο 50-55%”συνόψισε το στέλεχος του ΣΥΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: