Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2008

Συμφώνησε με Κατσαβάκη ο Καλογιάννης



Ο Μάκης Κατσαβάκης θα είναι ο διάδοχος του Αλέξη Αλεξανδρή στην τεχνική ηγεσία της Κέρκυρας, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.
Ο Σερραίος προπονητής έχει έλθει σε κατ΄αρχήν συμφωνία με τον πρόεδρο της νησιώτικης ΠΑΕ, Σπύρο Καλογιάννη και το θέμα θα κλείσει οριστικά σε λίγες ώρες.
Σε επικοινωνία του συντάκτη της Κ.Σ. Χρ. Γραμμένου (χθες βράδυ) με τον έμπειρο προπονητή, επιβεβαίωσε την προφορική συμφωνία με την Κέρκυρα και είπε ότι αύριο (σ.σ. σήμερα)το πρωί θα ταξιδέψει από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και το απόγευμα θα συναντηθεί εκεί με τον Καλογιάννη, προκειμένου να συζητήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες της συνεργασίας τους.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ
Ο Μάκης Κατσαβάκης γεννήθηκε στην Πεπονιά Σερρών, στις 2 Ιανουαρίου 1953 και ως ποδοσφαιριστής έκανε σπουδαία καριέρα, σε ρόλο κεντρικού αμυντικού, με τη φανέλα του Πανσερραϊκού (από το 1972 έως το 1977). Επίσης, αγωνίστηκε δύο χρόνια στον Ολυμπιακό Πειραιά (το 1978 και το 1979) και αργότερα στην Κόρινθο, στην οποία κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια (την περίοδο 1981-1982).
Συνολικά, ο Κατσαβάκης είχε 225 συμμετοχές στην Α’ Εθνική, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις σε όλες τις ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε.
Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τον Σερραϊκό και ακολούθησαν η Νιγρίτα, οι Σέρρες ’85, η Νίκη Βόλου, ο Εδεσσαϊκός, ο ΠΑΣ Γιάννινα, η Καλαμάτα, η Βέροια, η ΑΕΚ Λάρνακα, ο Ολυμπιακός Βόλου, ο Πανιώνιος, ο Πανηλειακός και ο Άρης Θεσσαλονίκης.
Τη σαιζόν 2004-2005 ο Μάκης Κατσαβάκης οδήγησε τον Λεβσδειακό στην επιστροφή στην Α’ Εθνική, ενώ το ξεκίνημα της περιόδου 2005-2006 τον βρήκε στον πάγκο της Βέροιας. Με τη λήξη του πρώτου Γύρου εκείνης της περιόδου πήγε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, στον πάγκο του οποίου έμεινε δυόμισι χρόνια. Οι «Πόντιοι» αποτέλεσαν τον τελευταίο σταθμό του Σερραίου προπονητή.
aokerkyra.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: