Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2008

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΤΗΣ Ν.Ε. ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Στα πλαίσια του πολιτικού προγραμματισμού του ΠΑ. ΣΟ. Κ. κλιμάκια της Νομαρχιακής Επιτροπής Κέρκυρας με τη συμμετοχή του Γραμματέα Χρ. Μπούκα πραγματοποιούν ανοιχτές πολιτικές εκδηλώσεις σ΄ όλους τους Δήμους του Νομού με σκοπό να συζητήσουν με τους πολίτες τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να τους ενημερώσουν για τις προτάσεις του ΠΑ. ΣΟ. Κ. για την επίλυσή τους.

Σύμφωνα με δελτίο τύπου της Ν.Ε. "ήδη πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις στους Δήμους Παρελίων και Μελιτειέων. Από τις συζητήσεις προέκυψε η έντονη δυσφορία των πολιτών κυρίως για την ακολουθούμενη οικονομική πολιτική της κυβέρνησης της Ν. Δ. που έχει ως συνέπεια τη συνεχή αύξηση της ακρίβειας και τη συρρίκνωση του οικογενειακού εισοδήματος. Επίσης επισημάνθηκε η πλήρης εγκατάλειψη της Κέρκυρας, όπου κανένα έργο υποδομής δεν προχωράει, ο τουρισμός φθίνει ολοένα και περισσότερο και ο αγροτικός τομέας τείνει να εξαφανιστεί, αφού ακόμη οφείλονται επιδοτήσεις στους αγρότες μας από τα προηγούμενα χρόνια! Τα στελέχη του ΠΑ. ΣΟ. Κ. διατύπωσαν τις προτάσεις του Κινήματος για την έξοδο από την κρίση".</span>

Οι εξορμήσεις των κλιμακίων της Ν. Ε., όπου μπορεί να προσέλθει όποιος πολίτης επιθυμεί, συνεχίζονται την Τετάρτη 15-10-2008 και ώρα 7 μ. μ. στο Δήμο Αχιλλείων (Κοινοπιάστες, καφενείο Γιάννη Αρκούδη) και την Κυριακή 19-10-2008 και ώρα 10 π. μ. στο Δήμο Κασσωπαίων ( Σινιές- αίθουσα ΚΑΠΗ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: