Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2008

Ο Γ. ΚΑΛΟΥΔΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ


Τις θέσεις του γύρω από το θέμα της Παράκαμψης Αεροδρομίου δίνει στη δημοσιότητα το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Γ.Καλούδης.

Συγκεκριμένα, αναφέρει τα εξής:

"Πολύ ντόρος γίνεται τις τελευταίες ημέρες για την απειλούμενη απένταξη του έργου «Παράκαμψη Αεροδρομίου», από τον κ. Βόσδου.

Ο Ντόρος είναι παραπλανητικός για το λαό. Σε κάθε περίπτωση το έργο αυτό είναι ωφέλιμο. Θα διευκολύνει τη κυκλοφορία, όταν σήμερα σταματάει στο αεροδρόμιο για να …..απογειωθούν τα αεροπλάνα!

Μήπως μπορείτε να φανταστείτε πώς θα μπορεί να περάσει από το στένωμα της «Villa Rossa»?

Το πραγματικό πρόβλημα της συμφόρησης του κυκλοφοριακού, της κατανάλωσης εκατοντάδων χιλιάδων Ευρώ περιττής βενζίνης, της σπατάλης εκατοντάδων χιλιάδων εργατοωρών κάθε χρόνο, της αυτοδυσφήμισης του νησιού μας προς τους τουρίστες θα παραμείνει, γιατί νταλίκες, φορτηγά, λεωφορεία, Ι.Χ., για να βγουν από το αεροδρόμιο ή για να πάνε στο Βορρά ή στο λιμάνι θα πρέπει να περάσουν από το Σαρόκο κι από όλο το κέντρο της πόλης. Η παράκαμψη της πόλης είναι αυτή που θα βελτιώσει την οικονομία και θα αποσυμφορήσει όλο το κέντρο της πόλης από τη μεγάλη και περιττή κυκλοφορία.

Η παράκαμψη της πόλης είναι αυτή που ξεκινάει από την Επαρχιακή (Γιοφύρι της Άφρας) Κέρκυρας – Παλ/τσας και καταλήγει στου Βρυώνη, στην κακοτράχαλη επαρχιακή οδό Κέρκυρας – Λευκίμμης.

Μετά από 5 χρόνια διακυβέρνησης και εξουσίας μπορούν οι κ.κ. Βόσδου, Δένδιας, Γεωργιάδης, Σπύρου κ.α. και φυσικά το κυβερνών κόμμα, να μας πεί δημόσια και γραπτά:

Τι κάνατε πέντε χρόνια για τη παράκαμψη της πόλης και την συνακόλουθη ευημερία της Κέρκυρας; Εάν δεν κάνατε κάτι, για 5 χρόνια, που οφείλεται αυτό; Σε αδιαφορία; Σε αδυναμία; Σε έλλειψη στόχων για το καλό της Κέρκυρας; Σε ραθυμία; Σε λήθη; Στην υπαλληλία στους αθηνοκεντρικούς;

Περιμένοντας την σαφή και τεκμηριωμένη απάντησή σας, θα επανέλθω".

Δεν υπάρχουν σχόλια: