Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2008

ΣΕ ΡΟΔΑ-ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΟΥ ΚΚΕ ΥΠΟ ΤΟΝ ΜΠ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

Κλιμάκιο της Ν.Ε. Κέρκυρας του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Βουλευτή Μπάμπη Χαραλάμπους επισκέφτηκε χτες τα χωριά Ρόδα και Επίσκεψη, ενημέρωσε τους κατοίκους για την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας για τα προβλήματα με την κρίση στο τουρισμό που πλήττει ιδιαίτερα τους μικρούς και αυτοαπασχολούμενους ΕΒΕ και για τις προτάσεις του ΚΚΕ.

Οι επαγγελματοβιοτέχνες της περιοχής βρίσκονται σε κατάσταση απελπισίας, όπως μας δήλωσαν δεν γνώρισαν χειρότερη περίοδο στην ζωή τους. Έκδηλη ήταν η ανησυχία για το μέλλον των επιχειρήσεων τους.

Ο Βουλευτής στις επαφές με τους καταστηματάρχες αλλά και στην τοποθέτηση του σε συνάντηση που είχε με τους κατοίκους της Επίσκεψης ανέφερε ότι η τραγική κατάσταση στη Χώρα μας είναι αποτέλεσμα των δεσμεύσεων τόσο της Κυβέρνησης της ΝΔ και των κομμάτων που συνυπόγραψαν τις συμφωνίες του ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ και της ΜΠΟΛΟΝΙΑ - ΠΑΣΟΚ και ΣΥΝ - και που με βάση τις τέσσερις ελευθερίες «απελευθέρωση κεφαλαίων, εργατικού δυναμικού, υπηρεσιών, και εμπορευμάτων ασκούν η ΝΔ την Κυβερνητική πολιτική τα δε κόμματα του Ευρωμονόδρομου την αντιπολίτευση. Ξεπουλούν την δημόσια περιουσία στο ιδιωτικό κεφάλαιο, μειώνουν τις συντάξεις, αυξάνουν τα όρια συνταξιοδότησης, αυξάνονται ασύδοτα οι τιμές, οι τιμές του λαδιού παίρνουν τον κατήφορο, ενισχύουν την ιδιωτική υγεία και παιδεία σε βάρος της δημόσιας. Είναι μονόδρομος για τα λαϊκά στρώματα η αλλαγή του συσχετισμού των πολιτικών δυνάμεων και η ενίσχυση του ΚΚΕ".

Υποσχέθηκε ακόμα ότι θα κάμει ότι μπορεί για την προβολή και την λύση των προβλημάτων τους, ότι ο ίδιος προσωπικά και το ΚΚΕ θα σταθούν δίπλα τους. Το κυριότερο όμως είναι η ενεργή κινητοποίηση των ίδιων των κατοίκων ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: