Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2008

ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΙΝ ΑΝΟΙΞΕ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ Η PHILOXENIA

Με την συμμετοχή και της Περιφέρειας Ιόνιων Νησιών, άνοιξε τις πύλες της για το κοινό η 24η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA 2008. Η έκθεση διοργανώνεται από την HELEXPO σε συνεργασία με τον ΕΟΤ και την αιγίδα του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης.

Στην έκθεση συμμετέχει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων με δικό της περίπτερο στο οποίο η Κέρκυρα, η Κεφαλονιά, η Ζάκυνθος, η Λευκάδα αλλά και τα μικρά νησιά διένειμαν διαφημιστικό και έντυπο υλικό.

Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποίησε χθες ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος επισκέφθηκε και το περίπτερο της ΠΙΝ. Στα εγκαίνια παρευρέθηκε και ο Γενικός Γραμματέας της ΠΙΝ κ. Σωτήρης Βόσδου ο οποίος αναμένεται να παραλάβει απόψε τη χρυσή κάρτα Philoxenia 2008 για τη συμμετοχή της ΠΙΝ στην 24η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού.

Ο Γενικός Γραμματέας της ΠΙΝ με αφορμή την έναρξη της έκθεσης τόνισε μεταξύ άλλων:

«Στόχος μας είναι η προσέλκυση τουριστών από την Βόρεια Ελλάδα. Και σ’ αυτό συμβάλλει η αεροπορική σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τα νησιά καθώς επίσης και ο οδικός άξονας της Εγνατίας Οδού, ο οποίος έχει μειώσει το χρόνο της διαδρομής. Νέα τμήματα της Εγνατίας οδού θα παραδοθούν σύντομα στην κυκλοφορία και μέχρι την έναρξη της νέας τουριστικής περιόδου σχεδόν το σύνολο του οδικού αυτού άξονα θα δοθεί στην κυκλοφορία. Ταυτόχρονα οι φυσικές ομορφιές των νησιών μας σε συνδυασμό με την πλούσια πολιτιστική παράδοση προκαλούν το ενδιαφέρον και την επιλογή των κατοίκων της Βορείου Ελλάδος για να περάσουν τις διακοπές τους στα νησιά μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: