Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2008

Η Κέρκυρα... φρέναρε τον Ατρόμητο (2-1)

Την πέμπτη νίκη της σε έξι εντός έδρας παιχνίδια πέτυχε η Κέρκυρα, που επιβλήθηκε 2-1 του Ατρομήτου στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της ενδέκατης αγωνιστικής στο Πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Πρόκειται για τη δεύτερη φετινή ήττα του Ατρομήτου, που πάντως παραμένει πρώτος. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΑΟΚ έχει πετύχει από δύο γκολ σε όλα τα ματς που έχει δώσει στο γήπεδό του.

Το παιχνίδι άρχισε με τους καλύτερους οιωνιούς για τους νησιώτες αφού μόλις στο 11' απέκτησαν προβάδισμα στο σκορ όταν έπειτα από σέντρα του Ρεπερνέ, ο Μελισσάς στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα του Μιχαηλίδη.

Εντούτοις, η αντίδραση της ομάδας του Περιστερίου ήρθε άμεσα και συγκεκριμένα στο 20', όταν μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Μαρίνος, ο Βάσι με κεφαλιά ισοφάρισε.

Οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια, εντούτοις λίγο μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους και συγκεκριμένα στο 50', η Κέρκυρα πέρασε και πάλι μπροστά στο σκορ με κοντινό σουτ του Ίσραελ Σίλβα.

Οι φιλοξενούμενοι πέρασαν μπροστά και αναζήτησαν για μία ακόμη φορά το τέρμα της ισοφάρισης. Στο 63' ο Κόρμπος σκόραρε με κεφαλιά αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ σε μία πραγματικά δύσκολη φάση. Τελικά, η Κέρκυρα κατόρθωσε να κρατήσει το υπέρ της αποτέλεσμα έστω και με τη βοήθεια των οπαδών της που στα τελευταία λεπτά πέταγαν μπάλες στον αγωνιστικό χώρο με συνέπεια να διακόπτεται το παιχνίδι...

Κέρκυρα (Νίκος Παντελής): Αποστολίδης, Φλαβίνιο, Αθανασιάδης (74' Τσάγγαρης), Γκουστάβο, Βιτουλαδίτης (46' Μπουτζίκος), Μακρυδημήτρης, Πελαγίας, Κολοτούρος, Τσεμπερίδης, Ρεπερνέ, Σίλβα (82' Γιαννιτσανάκης).
Ατρόμητος (Βασίλης Βούζας): Μιχαηλίδης, Κριπιντίρης (46' Φαβάλι), Νικολόπουλος, Μαρίνος, Κατεμής (57' Τάτος), Ιωάννου, Ρόβας, Μελισσάς, Μασάρα, Βάσι (38' Καλατζής), Κόρμπος.

novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: