Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2008

ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΖΗΤΑ Ο ΑΛ. ΛΙΤΣΑΡΔΟΠΟΥΛΟΣ

Έκκληση προς τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Γ. Χονδρογιάννη, να καλέσει σε συνεδρίαση το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου προκειμένου να συζητηθεί το θέμα της οικονομικής κρίσης που πλήττει και τους κερκυραίους επιχειρηματίες απηύθυνε ο πρόεδρος του Ενιαίου Φορέα Καταστηματαρχών Αλ. Λιτσαρδόπουλος.
“Αντιμετωπίζουμε πολύ μεγάλο πρόβλημα καθώς οι επιχειρήσεις μας δεν πάνε καλά και το αποτέλεσμα του Δ.Σ. θα πρέπει να σταλεί προς κάθε κατεύθυνση και προς την Κυβέρνηση ώστε να πιέσουμε να αλλάξει η κατάσταση”.
Όπως ανέφερε, αυτή τη στιγμή, οι επιχειρήσεις της Κέρκυρας αντιμετωπίζουν σοβαρότερα προβλήματα από άλλους νομούς καθώς, στη συντριπτική πλειοψηφία τους απασχολούνται κυρίως με τον τουρισμό.
“Και αν αναλογιστεί κανείς πως η επόμενη σεζόν θα είναι χειρότερη από αυτήν που πέρασε, τότε καταλαβαίνει κανείς πως θα πρέπει να αντιδράσουμε άμεσα” συνέχισε ο κ. Λιτσαρδόπουλος, που έκλεισε τις δηλώσεις του με την επισήμανση ότι αν η διοίκηση του Επιμελητηρίου δεν ανταποκριθεί, “θα προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια ώστε το Οργανο που έχει δώσει η πολιτεία για να γνωμοδοτεί προς την Κυβέρνηση και τις αρχές του τόπου , να εξασκήσει επιτέλους το έργο του”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: