Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2008

ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΧΑΡΑΒΗΣ-ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΝΟΜΑΡΧΗ


Το συμπληρωματικό κτίριο του Σχολικού Κέντρου Αχαράβης Δήμου Θιναλίων, που βρίσκεται στη φάση ολοκλήρωσης, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Νομάρχης Στέφανος Πουλημένος συνοδευόμενος από τον αντινομάρχη Κώστα Λέσση και τον διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών της Νομαρχίας Νικήτα Καραλή. Παρών στην επίσκεψη ήταν και ο Δήμαρχος Θιναλίων Σπύρος Βάρελης με τους συνεργάτες του.

Εκεί, είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν τους χώρους του νέου αποκτήματος της εκπαίδευσης που πρόκειται να παραδοθεί για χρήση στις αρχές Δεκεμβρίου.

Το έργο είχε ξεκινήσει από το Δήμο Θιναλίων επί δημαρχίας Γ. Μαχειμάρη και είχε εγκαταλειφθεί η κατασκευή για πολλά χρόνια. Συμβασιοποιήθηκε η ολοκλήρωσή του την άνοιξη του 2007 και ολοκληρώνεται τώρα με δαπάνη 480 χιλιάδες ευρώ από ίδιους πόρους της Νομαρχίας και συμπληρωματική πίστωση ύψους 50 χιλιάδων ευρώ από το Δήμο Θιναλίων.

Περιλαμβάνει δύο ευρύχωρες αίθουσες, αίθουσα διευθυντή και χώρους υγιεινής για το Νηπιαγωγείο στο οποίο διατίθεται επίσης διαμορφωμένος ένας μεγάλος και ασφαλής αύλειος χώρος. Το κτίριο περιλαμβάνει ακόμη έξι αίθουσες διδασκαλίας για τις ανάγκες του Δημοτικού και του Γυμνασίου και μεγάλη αίθουσα πληροφορικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: