Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2008

ΣΤΗ ΛΕΥΚΙΜΜΗ ΠΕΡΙΟΔΕΥΣΕ Ο ΜΠ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

Κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής Κέρκυρας με επικεφαλής τον Βουλευτή Μπάμπη Χαραλάμπους πραγματοποίησε περιοδεία στις 25 και 26 Νοεμβρίου στα Δημοτικά Διαμερίσματα Περιβολίου και Βιταλάδων του Δήμου Λευκίμμης.

Ο βουλευτής ενημέρωσε τους κατοίκους της περιοχής για τα προβλήματα που πλήττουν τους εργαζόμενους, τους αγρότες, τους μικρούς επαγγελματίες, ανέλυσε τις αιτίες που τα προκαλούν, και στάθηκε ιδιαίτερα στην επερχόμενη κρίση και τις αρνητικές συνέπειες της που θα πληρώσουν ξανά οι εργαζόμενοι. "Οι αγρότες θα πρέπει να περιμένουν ακόμα χειρότερες μέρες και εν όψει της νέας ΚΑΠ που θα αφανίσει παρά πέρα το εισόδημα τους, αφού προετοιμάζεται περικοπή των επιδοτήσεων σε μεγάλη μερίδα αγροτών με μικρό κλήρο.

Επικαλούμενη η Κυβέρνηση την κρίση χαρίζει 28 δις ευρώ στις τράπεζες παίρνοντας τα από τις τσέπες του Ελληνικού λαού, αντί να ενισχύσει τους εργαζόμενους και τους αγρότες που πλήττονται από την ακρίβεια και εξανεμίζεται το όποιο εισόδημα τους" τόνισε χαρακτηριστικά.

Τέλος κάλεσε τους κατοίκους να αγωνιστούν και να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο της ΠΑΣΥ στις 5 Δεκεμβρίου που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Σαρόκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: