Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2008

ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΦΑΙΑΚΩΝ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ Ν.Ε. ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Στα πλαίσια της πολιτικής εξόρμησης που πραγματοποιεί η Ν. Ε., κλιμάκιο στελεχών της επισκέφτηκε την Κυριακή 7 -12-2008 τον Δήμο Φαιάκων όπου συμμετείχε σε συγκέντρωση μελών και φίλων του ΠΑ. ΣΟ. Κ. αλλά και απλών δημοτών, που με επιτυχία διοργάνωσε η Συντονιστική Επιτροπή της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑ.ΣΟ.Κ. του Δήμου Φαιάκων.
Οπως, τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση της Ν.Ε. “έγινε ένας γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος σχετικά με τη γενικότερη πολιτική κατάσταση, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Κέρκυρα και ο Δήμος Φαιάκων.
Υπογραμμίστηκε από πολλούς ομιλητές η ανάγκη συχνής επικοινωνίας των στελεχών του Κινήματος με τους πολίτες και η ενημέρωσή τους σχετικά με τις προγραμματικές θέσεις του ΠΑ.ΣΟ.Κ. για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο τόπος και την έξοδο από την πολλαπλή κρίση, που τον έχουν οδηγήσει οι αντιλαϊκές πολιτικές της κυβέρνησης της Ν. Δ., η οποία επιπλέον επιχειρεί να φορτώσει το βάρος της κρίσης στις πλάτες των εργαζόμενων και των οικονομικά ασθενέστερων πολιτών.
Διαπιστώθηκε για μια ακόμη φορά η πλήρης εγκατάλειψη της Κέρκυρας σ’ όλους του τομείς από την σημερινή κυβέρνηση και εκτιμήθηκε ότι το Κίνημα ανακτά την πολιτική πρωτοπορία και στην Κέρκυρα, όπου οι πλειοψηφία των πολιτών της προσβλέπει και πάλι στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. για να βγει ο Νομός μας από το τέλμα, να ξεκινήσει μια αναπτυξιακή πορεία και επιτέλους να γίνει έργο.
Τονίστηκε ότι σύντομα το ΠΑ.ΣΟ.Κ. θα κληθεί να κυβερνήσει τη χώρα κι αυτό πρέπει να το πράξει με ευθύνη, αξιοπιστία και συνέπεια”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: