Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2008

"ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ" ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΕΛΑΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ


Με ποσοστό που άγγιξε το 75% η παράταξη Πελάη επικράτησε, όπως αναμενόταν, στις εκλογές για το νέο Δ.Σ. στο Σωματείο Ξενοδοχουπαλλήλων Κέρκυρας.

Ειδικότερα, η "Αγωνιστική Πορεία" με επικεφαλής τον Στ. Πελάη έλαβε συνολικά 1.210 ψήφους (7 έδρες) έναντι 404 (2 έδρες) που έλαβε η "Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Ενότητα", επικεφαλής της οποίας είναι η πρόεδρος του ΕΚΚ, Σ. Λίβερη .
26 ψήφους έλαβε η "Αυτόνομη Ριζοσπαστική Συσπείρωση" με επικεφαλής τον Ν. Καββαδία.

Σημειώνεται ότι στις φετινές εκλογές, ψήφισαν 1657 ξενοδοχουπάλληλοι, έναντι 1.210 στις προηγούμενες εκλογές.

Ποιοί εκλέγονται
Στο νέο Δ.Σ. εκλέγονται απο την παράταξη του κ. Πελάη-”Αγωνιστική Πορεία” οι Γιώργος Ανδριώτης, Κώστας Κουλούρης, Ελένη Μάζη, Περικλής Μάστορας, Ελένη Μυρίλλα, Στ. Πελάης, Γιώργος Τρίαντος.
Από την “Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Ενότητα οι Σοφία Λίβερη και Παύλος Ζήμος.
Για το Εργ. Κέντρο η “Αγωνιστική Πορεία” εκλέγει 24 αντιπροσώπους (από 17 το 2006) και η Ανεξ. Συνδικαλιστική Ενότητα 8 (από 6).
Για την Ομοσπονδία η Αγων. Πορεία εκλέγει 12 αντιπροσώπους (από 9) και η “Ενότητα” 4 (από 3).

Μιλώντας σήμερα στους δημοσιογράφους, ο κ. Πελάης, σημείωσε μεταξύ άλλων, ότι ο ίδιος και οι συνυποψήφιοι του ψηφοδελτίου του "έδωσαν τη μάχη έχοντας απέναντί τους μεγαθήρια, δηλαδή τα δυο μεγάλα κυβερνητικά κόμματα, τους μηχανισμούς και το ντόπιο κατεστημένο", ενώ εκτίμησε ότι βάση των σημερινών συσχετισμών, το Εργ. Κέντρο το Μάρτη του 2010, "θα “έρθει” στα χέρια της Δ.Α.Σ. και θα αποκτήσει μια πραγματικά αγωνιστική διοίκηση".

Δεν υπάρχουν σχόλια: