Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2009

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΚΑΒΑΛΑ 0-0

Ισόπαλος χωρίς τέρματα έληξε ο σημερινός αγώνας του Α.Ο.Κέρκυρα με την ομάδα της Καβάλας.Στο πρώτο ημίχρονο η φιλοξενούμενη ομάδα έχασε ευκαιρίες για να προηγηθεί στο σκορ, στο δεύτερο ημίχρονο όμως o AOK βελτιώθηκε χωρίς ωστόσο να μπορέσει να πετύχει κάποιο τέρμα.

ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ

Α΄Ημίχρονο.

10΄κοφτή μπαλιά του Κάζατζις στον Σουλτανίδη μόνος απέναντι από τον Συμεωνίδη, πλασάρει άουτ.

20΄πλασαριστό σουτ από τον Σουλτανίδη, εξουδετερώνει με ωραία απόκρουση ο Συμεωνίδης σε κόρνερ.

22΄αντεπίθεση της Καβάλας πιάνει την κεφαλιά ο Σουλτανίδης αποκρούει εντυπωσιακά ο Συμεωνίδης όπου στην επαναφορά η μπάλα καταλήγει στον αμαρκάριστο Ταρατσούλσκι το πλασέ του οποίου περνάει άουτ.

33΄ωραία ανάπτυξη από την ομάδα μας και τον Γκουστάβο από δεξιά, περνάει δύο παίκτες βγάζει φαλτσαριστεί ωραία σέντρα η μπάλα πριν καταλήξει στο κεφάλι του Σιλβα μπλοκάρεται από τον Κατεργιαννάκη.

35΄απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Σαπάνη διώχνει σε κόρνερ ο Συμεωνίδης.

39΄κόρνερ από τον Ρεπερνέ κεφαλιά από τον Αθανασιάδη η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Κατεργιαννάκη.

43΄πλασαριστό δυνατό σουτ από τον Τσιμπλίδη η μπάλα κτυπαέι στην πλάτη του Κολοτούρου παίρνει ύψος με περίεργη τροχιά, εξουδετερώνει πάλι εντυπωσιακά ο Συμεωνίδης.



Β΄Ημίχρονο


54΄γυριστό σουτ από τον Κάζατζις πάνω από τα δοκάρια του Συμεωνίδη.

56΄σουτ δυνατό από τον Τσάγγαρη αποκρούει εντυπωσιακά ο Κατεργιαννάκης προσωρινά, η μπάλα κατλήγει στον Σίλβα ο οποίος στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, το γκολ όμως ακυρώνεται ως οφσάιντ.

56΄απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Ρεπερνέ η μπάλα στην αγκαλιά του Κατεργιαννάκη.

67΄σέντρα του Γκουστάβο αδράνεια της άμυνας της Καβάλας να αποκρούσει την τελευταία στιγμή και προ του Σίλβα διώχνει σε κόρνερ ο Μπάρμας.

69΄κόρνερ από τον Ρεπερνέ κεφαλιά από τον Σίλβα η μπάλα πέρνει πορεία προς τα δίχτυα του τέρματος της Καβάλας η μπάλα βρίσκει το σώμα του Σουαρέ αλλάζει πορεία και απομακρύνουν οι παίκτες της Καβάλας.

71΄κεφαλιά από τον Ταρατσούλσκι εξουδετερώνει με τα πόδια ο Συμεωνίδης.

81΄σουτ πλασαριστό από τον Χατζηπαντελίδη η μπάλα πάνω από την εστία του τέρματος μας.

91΄φάουλ από τον Πελαγία κεφαλιά από τον Μανουσαρίδη, μπλοκάρει ο Κατεργιαννάκης.


Κέρκυρα
(Νίκος Παντέλης): Συμεωνίδης, Πελαγίας, Κολοτούρος, Γκουστάβο, Σουαρέ, Ρεπερνέ, Κοντοδήμος, Τσάγγαρης (57' Γιαννιτσανάκης), Ισραελ Σίλβα (81' Μουστόγιαννης), Μανουσαρίδης, Αθανασιάδης (74' Νικολόπουλος).
Καβάλα (Νίκος Αναστόπουλος): Κατεργιαννάκης, Κατερίνης, Πετκάκης, Τσιμπλίδης (56' Αλεκσάντροβιτς), Σιόντης, Θεοδωρέλης, Σαπάνης (71' Χατζηπαντελίδης), Ταραχούλσκι, Μπάρμπας, Κάλαϊτζιτς (86' Κουέρντα),Σουλτανίδης.

aokerkyra.com.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: