Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΝΕΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ


Υπεγράφη σήμερα από το Νομάρχη Στέφανο Πουλημένο σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία για τρία νέα αθλητικά έργα ως συνέχεια της μακράς προσπάθειας που έχει ως στόχο την βελτίωση των αθλητικών υποδομών στο νομό μας, συνολικού προϋπολογισμού 300.000 ευρώ.

* Το πρώτο έργο αφορά στην βελτίωση των κτιριακών εγκαταστάσεων και των χώρων υγιεινής της αθλητικής εγκατάστασης του ιστορικού Συλλόγου του ΝΑΟΚ και την ενίσχυση του κρηπιδώματος του λιμανιού.
* Το δεύτερο έργο αφορά στην παρέμβαση που κάνει η Νομαρχία για την κατασκευή κτιρίου διαφόρων χρήσεων στο αθλητικό σωματείο του «ΟΛΥΜΠΟΥ» η οποία θα γίνει σύμφωνα με τις ανάγκες και τις υποδείξεις του συλλόγου.
* Το τρίτο έργο αφορά στην κατασκευή κερκίδων στο γήπεδο Περιβολίου του Δήμου Κορισσίων καθώς και στην δημιουργία των προϋποθέσεων για την κατασκευή σύγχρονων αποδυτηρίων.

Σημειώνεται ότι στις παρεμβάσεις της Νομαρχίας σε αθλητικές εγκαταστάσεις συμπεριλαμβάνεται και μικρό ποσό το οποίο θα διατεθεί για την βελτίωση των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων του ΠΟΙΑΘ.

Ο Νομάρχης, σε δήλωσή του επεσήμανε ότι τα τρία αυτά έργα είναι μόνο ένα μικρό μέρος στην πορεία παρεμβάσεων της Νομαρχίας στις αθλητικές εγκαταστάσεις του νομού μας, παρεμβάσεις οι οποίες θα συνεχιστούν και στο μέλλον. Ανέφερε επίσης ότι πολύ σύντομα πρόκειται να ενταχθούν στο τεχνικό πρόγραμμα 2009 της Νομαρχίας και άλλα έργα σε αθλητικές εγκαταστάσεις του νομού μας, τα οποία θα υλοποιηθούν σε σύμπραξη με τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Παρόντες στην σημερινή υπογραφή της σχετικής σύμβασης ήταν ο Δήμαρχος Κορισσίων Βασίλης Χειμαριώτης, ο πρόεδρος του Δ.Σ. του «ΟΛΥΜΠΟΥ» Γεράσιμος Καζιάνης, η πρόεδρος του Δ.Σ. του ΝΑΟΚ Λία Μαθιουδάκη. Καί οι τρεις ευχαρίστησαν το Νομάρχη και τον αρμόδιο Αντινομάρχη Κώστα Λέσση για την ανταπόκριση στα αιτήματα τα οποία τους έθεσαν καθώς και για την προσπάθεια την οποία κατέβαλε η Νομαρχία ώστε να γίνουν πράξη οι παρεμβάσεις βελτίωσης των προαναφερόμενων αθλητικών εγκαταστάσεων.

Υπεγράφη η σύμβαση και για την βελτίωση των εγκαταστάσεων

των τριών Γενικών Λυκείων



Στο μεταξύ, ο Νομάρχης υπέγραψε σήμερα και τη σύμβαση για έργα βελτίωσης των κτιριακών υποδομών του σχολικού συγκροτήματος του 1ου, 2ου και 3ου Ενιαίου Λυκείου (πρώην Γενικών) που αναφέρονται στη βελτίωση των χώρων υγιεινής και την αντικατάσταση των ηλεκτρομηχανολογικών τους εγκαταστάσεων.

Παράλληλα, ο Στέφανος Πουλημένος υπέγραψε σήμερα και άλλες συμβάσεις οι οποίες αφορούν σε έργα βελτίωσης του επαρχιακού οδικού μας δικτύου καθώς και συμπληρωματικές παρεμβάσεις που αφορούν σε ήδη εκτελεσμένα έργα οδοποιίας στη βορειοδυτική Κέρκυρα.

Ο Νομάρχης τόνισε ότι το έργο της Νομαρχίας συνεχίζεται σε όλους τους τομείς και πολύ σύντομα πρόκειται να ενταχθούν στο τεχνικό πρόγραμμα και νέα έργα οδοποιίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: