Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

Συνεργασία του Υπουργού Δικαιοσύνης Νικ. Δένδια με τον Πρωθυπουργό


Συνεργασία με τον Πρωθυπουργό κ. Κώστα Καραμανλή είχε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου ο Υπουργός Δικαιοσύνης Νικόλαος Δένδιας. Ο Υπουργός Δικαιοσύνης ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό για τα τρέχοντα θέματα του Υπουργείου του καθώς και για τις προτεραιότητες και τα σχέδια του.

Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου ο κ. Δένδιας δήλωσε:

«Ενημέρωσα τον Πρωθυπουργό της χώρας για τα θέματα αρμοδιότητος του υπουργείου της Δικαιοσύνης, για τον τρόπο που βλέπω τα πράγματα σαν νέος Υπουργός, για το τί προτίθεμαι να κάνω το αμέσως προσεχές διάστημα και για το μεγάλο ζήτημα της επιτάχυνσης απονομής της Δικαιοσύνης. Αυτό είναι που σκοπεύω να κάνω. Να συνεχίσω τις προσπάθειες των προκατόχων μου εντονότερα, ώστε να μπορέσουμε να επιταχύνουμε την απονομή της Δικαιοσύνης».

Επίσης, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με πληροφορίες για συντονισμό των απαγωγών μέσα από τις φυλακές, ο Υπουργός Δικαιοσύνης τόνισε:

«Δεν μπορώ να σας απαντήσω επί τη βάσει ψιθύρων ή γενικών πληροφοριών, που βεβαίως έχω ακούσει και εγώ. Είμαι σίγουρος ότι οι ανακριτικές αρχές θα κάνουν τη δουλειά τους και στο τέλος θα μπορέσουν να βρούνε άκρη και σ’ αυτό, όπως έγινε και στο παρελθόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: