Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009

ΣΤΙΣ ΤΟΥΡ. ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ-ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ Η Π.Ι.Ν.

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συμμετείχε στην έκθεση τουρισμού Reiseliv στο Όσλο της Νορβηγίας ( 8-11/01/09). Την οργάνωση του περιπτέρου για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ανέλαβε η ΕΤΙΝ ΑΕ.

Είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που η ΠΙΝ συμμετείχε στην έκθεση της Νορβηγίας. Η Νορβηγία είναι μια μικρή χώρα , με μια επίσης μικρή έκθεση τουρισμού, ωστόσο η συμμετοχή μας είναι απαραίτητη, καθώς η χώρα είναι σε εξαιρετικά καλή οικονομική κατάσταση, υποχρεώνοντάς μας να διεκδικούμε συνεχώς και μεγαλύτερο κομμάτι από την τουριστική της αγορά, κυρίως την δύσκολη αυτή χρονική περίοδο που πολλές χώρες πλήττονται από την οικονομική κρίση.

Θετικές εντυπώσεις και μεγαλύτερες προσδοκίες προκάλεσε στους διοργανωτές ο υψηλός αριθμός των επισκεπτών, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, καθώς φέτος δόθηκε η δυνατότητα στο κοινό να επισκεφτεί τους χώρους της εκθέσεως το Σαββατοκύριακο, εξυπηρετώντας έτσι μεγάλο αριθμό επισκεπτών που εργάζονται τις υπόλοιπες ημέρες.

Έντονο υπήρξε το ενδιαφέρον του κοινού για τα Ιόνια Νησιά, με αποτέλεσμα το έντυπο και ηλεκτρονικό διαφημιστικό υλικό των Ιονίων Νήσων να εξαντληθεί πριν τη ολοκλήρωση της εκθέσεως.

Στην έκθεση τουρισμού παραβρέθηκαν : Από Κεφαλονιά & Ιθάκη κος Δ. Αραβαντινός Νομ. Σύμβουλος, Δ. Σπανός Νομ. Σύμβουλος, από την Κέρκυρα κος Ι. Λεσσής εκπρόσωπος της Νομ. Αυτοδιοίκησης Κέρκυρας και από την Λευκάδα κος Ζ. Κατωπόδης Ξενοδόχος.

Την ευθύνη του περιπτέρου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων είχε ΕΤΙΝ ΑΕ με τον Δ/νων Σύμβουλο Ευάγγελο Κατωπόδη.




VAKANTIEBEURS –ΟΛΛΑΝΔΙΑ


Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συμμετείχε στην έκθεση τουρισμού Vakantiebeurs στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας(13-18/01/09)

Και φέτος η έκθεση είχε μεγάλη επιτυχία από πλευράς προσέλευσης κοινού και συμμετοχής τουριστικών περιοχών ανά τον κόσμο. Σύμφωνα με τα στοιχεία της εκθέσεως οι επισκέπτες έφτασαν τους 132.961 και 14.422 ο αριθμός των επιχειρηματιών.

Θετικές εντυπώσεις προκάλεσαν η εξαιρετική παρουσία την Ιονίων Νήσων-καθώς για πρώτη φορά όλα τα νησιά είχαν ολλανδόφωνους εκπροσώπους σε κάθε stand, αλλά και η συμμετοχή με υψηλό αριθμό εκπροσώπων από κάθε νησί. Αποτέλεσμα αυτών ήταν το έντονο ενδιαφέρων του κοινού για τα Επτάνησα. Φέτος ο αριθμός των επισκεπτών στο περίπτερο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Στην έκθεση παραβρέθηκαν :Από την Ζάκυνθο κος Ι. Λουκίσας Πρόεδρος Επιτροπής Τουρισμού Δήμου Λαγανά, κος Σ. Λιβέρης RENTAKI VILLAS, κα Μ. Κουμιώτη Γραμματέας Συλλόγου Ξενοδόχων Λαγανά, κα Π. Πλέσσα PLESSAS PALACE, από την διαφημιστική εταιρεία DK Advertising εκπροσωπώντας της Νομαρχία Ζακύνθου οι κ.κ. Δ. Καρούσης, Ε. Καρούσης και η κα Α. Φείτσμα

Από την Κεφαλονιά & Ιθάκη: κος Μάκης Μεταξάς πρώϊν Δήμαρχος Ελείου Πρόννων, κος Α. Σπυράτος Ειδ. Σύμβουλος Τουρισμού Νομ. Αυτοδιοίκησης Κεφαλονίας , κος Κ. Κωστόπουλος υπάλληλος Νομ. Κεφαλονιάς, κος Σ. Καβαλιεράτος τουριστικός πράκτορας, κος Ν. Γιουλάτος τουριστικός πράκτορας, κα Φ. Βαλέτα τουριστικός πράκτορας, κος Μάκης Ευαγγελάτος τουριστικός πράκτορας.

Από Κέρκυρα κος Ι. Λέσσης εκπρόσωπος της Νομ. Αυτοδιοίκησης, κα Μ. Λάκη εκπρόσωπος ενώσεως τουριστικών πρακτόρων, κος Κ. Μπρετάνος πρόεδρος ενώσεως ενοικιαζόμενων δωματίων , κος Δ. Μούτσος τουριστικός πράκτορας, κα Μ. Καλούδη τουριστικός πράκτορας, κα Μ. Ματαράγγα τουριστικός πράκτορας, κος Σ. Φαιτάς ιδιοκτήτης κάμπινγκ, κος Κ. Αθανασίου ξενοδόχος, κος Σ. Φιλιππάκος ξενοδόχος.

Από την Λευκάδα κος Ι. Καρτάνος Νομ. Σύμβουλος & Πρόεδρος Ενώσεως Ξενοδόχων, κος Δ. Σολδάτος εκπρόσωπος του επιμελητηρίου Λευκάδας, κος Ι. Ψωμάκης τουριστικός πράκτορας, κος Σ. Μικρώνης τουριστικός Πράκτορας, κος Π. Σκληρός ξενοδόχος, κος Α. Ασπρογέρακας ξενοδόχος, κος Γ. Ανυφαντής ξενοδόχος, Γ. Βαγενάς ξενοδόχος, κος Ζ. Κατωπόδης ξενοδόχος και η κα Ilona εκπρόσωπος του επιμελητήριο Λευκάδας - ξεναγός.

Την ευθύνη του περιπτέρου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων είχε ΕΤΙΝ ΑΕ με τον Δ/νων Σύμβουλο Ευάγγελο Κατωπόδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: