Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ Θ.ΓΟΥΛΗ

Συνεχίζεται ο ... πόλεμος δηλώσεων για το καταγγελθέν από τη Ν.Ε. του ΚΚΕ επεισόδιο σε βάρος του Θ. Γουλή στους Λιαπάδες.
Το μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ ανέφερε μεταξύ άλλων ότι “η επίθεση με χειροδικία απέναντι σε στέλεχος του ΚΚΕ που έγινε την Κυριακή 11-1-09 είναι συνέχεια ανάλογων τραμπούκικων συμπεριφορών του συγκεκριμένου μέλους της Ν.Δ. ενάντια στον γραμματέα της Ν.Ε. Κέρκυρας του Κ.Κ.Ε. στο πρόσφατο παρελθόν .Τέτοιες αντιδημοκρατικές συμπεριφορές είναι αποτέλεσμα της έλλειψης επιχειρημάτων να αντικρούσουν τις αποκαλύψεις του ΚΚΕ που αφορούν το «έργο» τους”.
Ο κ. Γουλής μίλησε “για κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος στοι λιμάνι της Αλύπας” που κόστισε 2,4 εκατ. ευρώ και το οποίο, όπως εκτίμησε, “ήταν τόσο καλοφτιαγμένο που το διέλυσε ο πρώτος Σιρόκος”.
Κατηγόρησε επίσης το Δήμαρχο Παλαιοκαστριτών για επιχειρούμενο ξεπούλημα δημόσιας έκτασης [μονοπατιών] σε ξένη [Ρώσικη] ιδιωτική εταιρεία, στην Ροβινιά Λιαπάδων.
“Όσο για τις μηνύσεις που δημόσια είπε ότι θα κάνει ο κάνει ο Δήμαρχος Παλαιοκαστριτών, του προτείνουμε να μην δειλιάσει και να τις προχωρήσει. Επίσης να μην ξεχάσει να κάνει μήνυση και στο Σιρόκο, γιατί αυτός του χάλασε την εικόνα και του τσαλαπάτησε το κοινωνικό «έργο”.
Ο Γ. Αγάθος
Ο Πρόεδρος του τοπικού συμβούλιου Λιαπάδων Γ. Αγάθος, εξέφρασε λύπη για τις αναφορές του κ. Γουλή, οι οποίες όπως είπε, δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα.
“Την Κυριακή το απόγευμα ο κ. Γουλής μοίραζε στο χωριό μια ανακοίνωση η οποία στρέφεται κατά το πρόσωπο μου με ανακρίβειες. Ο κ. Γουλής λοιπόν είχε το θράσος να έρθει και να μου δώσει την ανακοίνωση αυτή στο χέρι, γεγονός που με εξόργισε, αλλά σε καμία περίπτωση δεν χειροδίκησα εναντίον του.
Θέλω να καλέσω όλους όσους με αμφισβητούν να ρωτήσουν τον αγώνα που έχω δώσει κυρίως για την νεολαία των Λιαπάδων τα τελευταία χρόνια τους συμπολίτες μου”.

Ο Γ. Λέκκας
Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κέρκυρας Γιάννης Λέκκας απαντώντας σε όσα αφορούν την τοπική οργάνωση της Ν.Δ., χαρακτήρισε το θέμα ως τοπικό και όχι ως πολιτικό, ενώ πρόσθεσε ότι ήρθε σε επαφή με τον κ. Αγάθο και του ζήτησε να επικρατήσει η λογική και η σύνεση.
Τέλος ξεκαθάρισε ότι, ποτέ η Ν.Δ δεν λύνει τις διαφορές της κυρίως όταν αυτές δεν είναι πολιτικές, με βάση την δικαστική οδό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: