Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009

Γ. ΛΕΚΚΑΣ: "ΒΑΒΕΛ" ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ...



Με “Βαβέλ” παροιμίασε την κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό του τοπικού ΠΑΣΟΚ, γύρω από το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ της Ν.Δ. Γιάννης Λέκκας.


Αν και τόνισε ότι αρχή της Ν.Δ. είναι να μην ανακατεύεται στα εσωτερικά άλλων κομμάτων, σημείωσε ότι στο ΠΑΣΟΚ θα πρέπει ν’ αποφασίσουν επιτέλους πιο είναι το σωστό και τι θέλουν, για ένα τόσο σοβαρό θέμα.

“Στο ΠΑΣΟΚ είναι γεγονός ότι υπάρχει Βαβέλ. Κάτι που δεν μας ικανοποιεί και εμάς.

Τα στελέχη του υπερασπίζονται διάφορες απόψεις. Σε ότι αφορά στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, εμείς τασσόμαστε υπέρ των συμφερόντων και της υγείας του κοινωνικού συνόλου της Κέρκυρας.

Οι θέσεις μας είναι γνωστές.

Για το ΠΑΣΟΚ περιμένουμε να δείξει μεγαλύτερη σοβαρότητα στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του τόπου και να βρει μια συγκεκριμένη άποψη. Εμείς δεν κάνουμε σε καμία περίπτωση μικροπολιτική".

Για τη “δεξιά” αφίσα


Ερωτηθείς να σχολιάσει τα όσα ανέφερε πρόσφατα ο γραμματέας της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Μ. Μπούκας περί “δεξιάς έμπνευσης” αφίσας που κυκλοφόρησε πρόσφατα ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ σημείωσε:

“Ο κ. Μπούκας μπορεί να λέει ότι θέλει. Αυτό που θα ήθελα να του συστήσω, είναι να κοιτάξει στους κόλπους του ΠΑΣΟΚ, γιατί η Ν.Δ. έχει αποδείξει ότι δεν κάνει μικροπολιτική, έχει ήθος και ύφος και θεωρώ γελοίο να στρέφονται κάποιοι κατά της Ν.Δ. για τέτοιου είδους ενέργειες.

Η συγκεκριμένη αφισοκόλληση δεν έχει καμία σχέση με τη Ν.Δ., αντίκειται στο ύφος μας και στην πολιτική μας διαδρομή και κάθε σχόλιο κατά μας, το θεωρώ αντάξιο απαντήσεως”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: