Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

"Πλωτά σεμινάρια"συνδιοργανώνουν Κέρκυρα& Ρόδος


Πλωτά σεμινάρια» σε πέντε κεντροευρωπαϊκές χώρες συνδιοργανώνουν Ρόδος και Κέρκυρα, απευθυνόμενα σε τουριστικούς πράκτορες.
Η πρωτοβουλία ανήκει στον Οργανισμό Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού με χρηματοδότηση των Περιφερειών Ιονίων Νήσων και Νοτίου Αιγαίου αλλά και του ΕΟΤ, ενώ τα σεμινάρια αυτά θα ξεκινήσουν στις 22 Μαρτίου και θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με κορυφαίους τουριστικούς οργανισμούς, όπως η TUI, ο Thomas Cook και All Tours, σε ποταμόπλοιο το οποίο θα πλεύσει στους ποταμούς Ρήνο, Μάιν και Δούναβη.
Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται φέτος για δεύτερη συνεχή χρονιά ενώ είναι η πρώτη φορά που σε αυτά συμμετέχει και η Κέρκυρα.
Το κόστος της δράσης ανέρχεται στα 250.000 ευρώ ενώ αναμένεται να συμμετάσχουν περίπου 2.000 τουριστικοί πράκτορες και στελέχη τουριστικών γραφείων από τη Γερμανία, την Αυστρία, την Ουγγαρία και την Σλοβενία.
Ο διευθυντής της Προτούρ Μπάμπης Παυλογιαννίδης ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Σ. Βόσδου για τη στήριξη που παρέχει στη δράση αυτή, ενώ ο αντινομάρχης Κέρκυρας υπεύθυνος για τον τουρισμό, Χρήστος Σκούρτης, χαρακτήρισε την πρωτοβουλία πρωτοποριακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: