Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Στα πλαίσια της υλοποίησης του πολιτικού της σχεδιασμού, η Περιφερειακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ σε συνεργασία με τις Νομαρχιακές Επιτροπές των Νομών, πραγματοποίησε διήμερο εκδηλώσεων σε ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ, ΖΑΚΥΝΘΟ και ΚΕΡΚΥΡΑ .

Στις 15/2/09 στην Κεφαλονιά, στο κατάμεστο εργατικό κέντρο παρουσία του Νομάρχη, Δημάρχων και φορέων του τουρισμού έγινε ανοιχτή εκδήλωση με κεντρική ομιλήτρια την βουλευτή και πολιτική υπεύθυνο του τομέα τουρισμού Άντζελα Γκερέκου με θέμα «Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ».Ακολούθησε συζήτηση με εποικοδομητικές προτάσεις από τους φορείς της Αυτοδιοίκησης και του τουρισμού.

Στις 15/2/09 στην Ζάκυνθο , στο γυμνάσιο Βανάτου, έγινε εκδήλωση με μαζική συμμετοχή αγροτών , συνεταιριστών και άλλων εκπροσώπων φορέων, με κεντρικό ομιλητή τον βουλευτή Απόστολο Κατσιφάρα me θέμα την σημερινή πολιτική κατάσταση και την ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. Ακολούθησαν- μεταξύ άλλων -τοποθετήσεις αγροτών και συνεταιριστών για τα αγροτικά προϊόντα, την διακίνηση και τις τελικές τιμές αλλά και την γενικότερη πολιτική και οικονομική κατάσταση.

Στις 16/2/09 στην Κέρκυρα πραγματοποιήθηκε επίσκεψη της βουλευτού και υπεύθυνης ΠΑΔΕΙΑΣ του ΠΑΣΟΚ Άννας Διαμαντοπούλου στα επαγγελματικά λύκεια, στο ΤΕΕ, σε λύκεια, στο 14ο δημοτικό σχολείο και στο ειδικό σχολείο, επίσκεψη στην πρυτανεία του Ιόνιου Παν/μίου, συνάντηση με σύλλογο γονέων και ομιλία στην κατάμεστη αίθουσα του Επιμελητηρίου Κέρκυρας με θέμα «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ». Ακολούθησαν και εδώ τοποθετήσεις και προτάσεις για την Παιδεία.

Κύριο χαρακτηριστικό αυτών των συγκεντρώσεων υπήρξε η μεγάλη και αυθόρμητη συμμετοχή των τοπικών κοινωνιών και φορέων , ο εποικοδομητικός διάλογος και η συμβολή των φορέων και των πολιτών στη διαμόρφωση ενός κυβερνητικού προγράμματος από το ΠΑΣΟΚ που θα συμβάλλει με τις επερχόμενες και νικηφόρες εκλογές για το ΠΑΣΟΚ, στην αποκατάσταση της σημερινής εικόνας αβεβαιότητας , οικονομικής ανέχειας, πολιτικής κρίσης , έλλειψης αξιών, πλειοδοσία μιζέριας και γκρίζου χρώματος παντού, που μαστίζει τα τελευταία 5 χρόνια την Ελληνική επαρχία.

Στις 21/2/09 στην ΛΕΥΚΑΔΑ στις 6.30μμ στο πρώην ΞΕΝΙΑ, ολοκληρώνεται ο πρώτος κύκλος του πολιτικού σχεδιασμού με ομιλία της βουλευτού και υπεύθυνης ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ του ΠΑΣΟΚ Άντζελας Γκερέκου με θέμα «Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: