Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

Στην Εκθεση ΒΙΤ του Μιλάνου η Π.Ι.Ν.

H Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συμμετείχε στην έκθεση Τουρισμού ΒΙΤ στο Μιλάνο της Ιταλίας, που πραγματοποιήθηκε από 19-22/02/09. Την οργάνωση και την ευθύνη για την λειτουργία του περιπτέρου ανέλαβε η ΕΤΙΝ ΑΕ.

Το περίπτερο της Ελλάδας ήταν άρτια οργανωμένο , εξαιρετικής αισθητικής και αρκετά μεγάλου μεγέθους , καθότι συμμετείχαν όλες οι Τουριστικές περιοχές της Ελλάδας .

Αξιοσημείωτη είναι η μεγάλη επισκεψιμότητα του περιπτέρου μας. Σε αυτό συνέβαλε η θέση του, καθώς βρίσκονταν στο πλέον κεντρικό σημείο του εκθεσιακού χώρου, δίνοντας την ευκαιρία σε πολλούς επισκέπτες τα ζητήσουν πληροφορίες για τα Ιόνια Νησιά. Οι Ιταλοί, λόγο της γειτνίασης, επισκέπτονται τα Επτάνησα, χωρίς οργανωμένα πακέτα διακοπών. Γι’ αυτό και ο αυξημένος αριθμός των επισκεπτών δημιούργησε πολλές προσδοκίες.

Στην έκθεση παραβρέθηκαν:

Από την Κέρκυρα: κος Π. Κουβάς αντιπρόεδρος ΝΕΤΠ & Νομ. Συμβουλος, κα Σ. Τρεβιζά υπάλληλος Νομαρχίας

Από την Κεφαλονιά & Ιθάκη κος Δ. Αραβαντινός Νομ. Σύμβουλος, κος Γ. Κινούκας εκπρόσωπος της Ένωσης Ξενοδόχων, κα Ι. Γεωργοπούλου επιχειρηματίας.

Από την Λευκάδα, κος Γ. Γεωργάκης Πρόεδρος Επιμελητηρίου, κα Μ. Γεωργάκη υπάλληλος Επιμελητηρίου, κος Ε. Ζαβιτσάνος Δήμαρχος Μεγανησίου & εκπρόσωπος της ΝΕΤΠ

Από την Ζάκυνθο , κα Χ. Τετράδη Πρόεδρος Συλλόγου Ξενοδόχων Δήμου Λαγανά, κα Μ. Κουμιώτη Γραμματέας Συλλόγου Ξενοδόχων Δήμου Λαγανά , για την ΝΕΤΠ εργάστηκαν δύο υπάλληλοι από διαφημιστική εταιρεία D.K. Advertising.

Δεν υπάρχουν σχόλια: