Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

Στη Νομ. Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ η υπόθεση Μαχειμάρη


Η γνωστή υπόθεση του πρώην Νομάρχη Γ. Μαχειμάρη, συνεχίζει να προκαλεί κλυδωνισμούς στο τοπικό ΠΑΣΟΚ. Το θέμα συζητήθηκε στη συνεδρίαση της Ν.Ε. του κόμματος, παρόντος του ιδίου και του Νομικού του Συμβούλου, πρώην Δημάρχου, Γιάννη Κούρκουλου και μελών της Νομαρχιακής Ομάδας.

Οπως εκτίμησε το μέλος της Ν.Ε. Δ. Βλαχόπουλος πρόκειται περί μεγάλου πολιτικού ζητήματος και θα πρέπει το ΠΑΣΟΚ να δώσει τις ανάλογες και απαιτούμενες λύσεις για το συγκεκριμένο θέμα».
Το μέλος της Ν.Ε. απέφυγε ωστόσο ν’ απαντήσει αν ζήτησε την παραίτηση του κ. Μαχειμάρη. Απλά τόνισε ότι "θα πρέπει να δοθούν οι απαιτούμενες λύσεις για να μην ταλανίζει το συγκεκριμένο πρόβλημα ολόκληρο το ΠΑΣΟΚ".
“Ο κ. Μαχειμάρης θα πρέπει να δώσει απαντήσεις. Δεν του ζητάω ούτε να παραιτηθεί, αλλά ούτε και να φύγει από το ΠΑΣΟΚ. Τη λύση θα πρέπει να τη δώσει η Νομαρχιακή ομάδα του ΠΑΣΟΚ και ο κ. Μαχειμάρης. Το ΠΑΣΟΚ είναι ένα μεγάλο κόμμα εξουσίας και θα πρέπει όλα αυτά που συζητήθηκαν, να δώσουν και τις απαιτούμενες λύσεις όλοι αυτοί που διαχειρίστηκαν τις καταστάσεις.
Απ’ ότι γνωρίζω δε θα συνεδριάσουμε ξανά”
συνόψισε ο κ. Βλαχόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: