Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

Απάντηση Δένδια στην αντιπολίτευση σχετικά με τις νομοθετικές πρωτοβουλίες του υπ. Δικαιοσύνης

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Νικόλαος Δένδιας δήλωσε σήμερα, σχολιάζοντας τις τοποθετήσεις στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, σχετικά με τις νομοθετικές πρωτοβουλίες του Υπουργείου Δικαιοσύνης:

«Οι νομοθετικές πρωτοβουλίες του Υπουργείου Δικαιοσύνης δίνουν λύσεις σε ένα ευρύ φάσμα ζητημάτων τα οποία απασχολούν την ελληνική κοινωνία, το σωφρονιστικό σύστημα και τη Δικαιοσύνη της χώρας μας.
Μέτρα τα οποία ουδεμία σχέση φυσικά έχουν με «ιδιώνυμο» και τα οποία δεν στρέφονται εναντίον του Έλληνα πολίτη, ο οποίος, με «κουκούλα» ή χωρίς, διαμαρτύρεται ή διαδηλώνει, χωρίς να καταστρέφει περιουσίες ή να βιαιοπραγεί. Μέτρα σαφώς προοδευτικά, στην κατεύθυνση του εξανθρωπισμού του σωφρονιστικού συστήματος και της προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τα οποία δίνουν λύσεις σε μεγάλα προβλήματα, η σημασία των οποίων αποσιωπήθηκε από τους κατ’ επάγγελμα επικριτές ή όσα στελέχη του ΠΑΣΟΚ αποδεικνύεται ότι έχουν εξαιρετικά ασθενή μνήμη.
Στελέχη τα οποία, στην προσπάθεια τους να λαϊκίσουν, εκστομίζουν δημόσια ανακρίβειες, χωρίς καν να γνωρίζουν τις ρυθμίσεις του προς κατάθεση νομοσχεδίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: