Τετάρτη 15 Απριλίου 2009

Τις υπηρεσίες της Αστ. Διεύθυνσης επισκέφθηκε η Α. Γκερέκου


Προβλήματα στις κτιριακές υποδομές, ελλείψεις στο προσωπικό και γενικά αντίξοες συνθήκες εργασίας για τους εργαζόμενους στις υπηρεσίες της Α.Δ. Κέρκυρας διαπίστωσε σήμερα, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Α. Γκερέκου.
Πριν από την έδρα της Αστυνομικής Διεύθυνσης, η βουλευτής επισκέφθηκε το Α.Τ. στο Σαρόκο.
Όπως ανέφερε, “εκεί οι συνθήκες εργασίας και οι υποδομές είναι δραματικές. Σε ένα άθλιο κτίριο στεγάζεται το Α.Τ., η Τροχαία Κέρκυρας και η Τουριστική Αστυνομία. Οι εργαζόμενοι πραγματικά εργάζονται ηρωικά. Μέσα σε αντίξοες συνθήκες προσφέρουν όλοι οι αστυνομικοί που βρίσκονται στη Κέρκυρα, τον καλύτερό τους εαυτό”.
Ερώτηση για
Αστ. Μέγαρο

Η κ. Γκερέκου δήλωσε πως θα κάνει ακόμα μία φορά, ερώτηση στο αρμόδιο Υπουργείο προκειμένου να απαντήσει για ποιο λόγο καθυστερεί η υλοποίηση του Αστυνομικού Μεγάρου.
Ως προς το θέμα της έλλειψης προσωπικού, εκτίμησε ότι “δεν είναι δεν είναι δυνατόν αστυνομικοί να κάνουν τη δουλειά δικαστικών κλητήρων, ή ακόμα και ελέγχους πολεοδομικών αδειών, εργασίες που δεν είναι δικές τους”.
Σημείωσε ακόμη ότι, “είναι τεράστιο λάθος να ποινικοποιείται ο ρόλος του αστυνομικού για τις κεντρικές πολιτικές αμέλειες”.
Για το νέο Νοσοκομείο
Μετά από ερώτημα που της τέθηκε η βουλευτής, επανέλαβε ότι στην υπόθεση του νέου νοσοκομείου εμπαίζονται οι πολίτες, καθώς 5 χρόνια μετά, η Κυβέρνηση να υπόσχεται κάθε φορά και διαφορετική ημερομηνία ολοκλήρωσης του έργου.
Όπως υποστήριξε:
“Και αν τελικά ολοκληρωθεί το κτιριακό, τι γίνεται με το θέμα της οριστικής επίλυσης της εισροής υδάτων στο υπόγειο του Νοσοκομείου; Τι γίνεται με το θέμα του ελικοδρομίου; Της Ψυχιατρικής Κλινικής; Του κόμβου που θα ενώνει την Ε.Ο. Κέρκυρα - Παλαιοκαστρίτσα με το Νοσοκομείο; Των χώρων στάθμευσης; Με το προσωπικό;”

Δεν υπάρχουν σχόλια: