Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

Στην Κέρκυρα αύριο ο υφυπ. Οικονομικών Αντ. Μπέζας

Παρουσία του υφυπουργού Οικονομίας Οικονομικών Αντώνη Μπέζα, πραγματοποιείται αύριο στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΝΟ.Δ.Ε. η πρώτη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα της Ν.Δ. που συστήθηκε εν’όψει των επικείμενων ευρωεκλογών.
Στο πρόγραμμα του υφυπουργού, περιλαμβάνεται ακόμη επίσκεψη στο Νομάρχη, συνέντευξη τύπου και περιήγηση στο κέντρο της πόλης.
Δηλώσεις Γ. Λέκκα
Με την αφορμή αυτή, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Γ. Λέκκας αναφέρθηκε και στις επικείμενες ευρωεκλογές, επισημαίνοντας ότι δεν πρόκειται για βουλευτική αναμέτρηση και έτσι θα πρέπει να το δει ο κόσμος.
“Βρισκόμαστε ενόψει ευρωεκλογών και όχι εθνικών. Σε ότι αφορά τις δημοσκοπήσεις υπάρχει μια εικόνα που δεν μπορεί κανείς να βγάλει συμπεράσματα. Αφενός υπάρχει προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ, αφετέρου όμως υπάρχουν και άλλα στοιχεία που αξίζουν προσοχής. Πχ. το 61% του εκλογικού σώματος δηλώνει απερίφραστα ότι δε θέλει εθνικές εκλογές. Το 62% κρίνει ότι το ΠΑΣΟΚ δεν είναι έτοιμο να κυβερνήσει.
Επίσης, είναι εμφανής η υπεροχή του Καραμανλή έναντι του Γ.΄Παπανδρέου στο ερώτημα για καταλληλότερο πρωθυπουργό
” τόνισε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Λέκκας εκτίμησε ότι οι ευρωεκλογές είναι αυτές που θα πρέπει να απασχολούν τον κόσμο.
“Αυτές θα κρίνουν ποιους εκπροσώπους μας θα στείλουμε στην Ευρωβουλή. Δε μπορούμε να συζητάμε τώρα για κυβερνητική κρίση. Η κυβέρνηση θα κριθεί στην ώρα της, στις βουλευτικές εκλογές”.
Μετά απο σχετικό ερώτημα για τη σκανδαλολογία των ημερών κλπ, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ, σημείωσε:
"Η κυβέρνηση εν μέσω της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης και με δεδομένο τι παρέλαβε το 2004 έχει καλή εικόνα, καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια.
Θα παρουσιάσει μέχρι τις εθνικές εκλογές θετικό έργο.
Το εκλογικό σώμα επηρεάζεται. Υπερβάλλουν τα ΜΜΕ της Αθήνας, η Ν.Δ. έχει αποδείξει ότι δεν κουκουλώνει κανένα σκάνδαλο. Σε όλες τις περιπτώσεις έχουν γίνει οι κατάλληλες κινήσεις, κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου.
Σε κάθε παραβίασαν νόμους θα κριθούν από τη ηγεσία και το λαό της Ν.Δ.".

Δεν υπάρχουν σχόλια: