Τετάρτη 22 Απριλίου 2009

Σωτ. Βόσδου: Πήγαμε καλά το Πάσχα-Απάντηση στην Επ. Εταιρεία Τουρισμού


Iκανοποίηση από την στοιχεία της κίνησης, το φετινό Πάσχα, στο σύνολο της Περιφέρειας εξέφρασε χθες ο Γ.Γ. της ΠΙΝ Σωτ. Βόσδου.

Στην καλή αυτή εικόνα, συνετέλεσε όπως τόνισε και η προβολή από τα ΜΜΕ, κάτι στο οποίο βοήθησαν και οι Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις, μεμονωμένοι επιχειρηματίες αλλά και η ΠΙΝ.

Στάθηκε ιδιαίτερα στην προβολή του Επτανησιακού Πάσχα μέσα απο τα κρατικά ΜΜΕ, ενώ εμφανίστηκε ιδιαίτερα επικριτικός για πρόσφατη ανακοίνωση της Επιστημονικής Εταιρείας Τουρισμού σχετικά με τον “χρόνο διαφήμισης του κερκυραικού Πάσχα και τις αυξήσεις τιμών στα ξενοδοχεία”.

“Θεωρώ ότι ανακοίνωση της Επιστημονικής Εταιρίας Τουρισμού θα είχε μία χρησιμότητα αν αυτή είχε γίνει στα μέσα Μαρτίου. Η δήλωση όμως αυτή την Μ. Πέμπτη όταν και ο μεγάλος όγκος των επισκεπτών έχει έρθει, μου θυμίζει τους μετά Χριστό Προφήτες. Είναι τουλάχιστον ατυχής η χρονική συγκυρία της ανακοίνωσης.

Σε ότι αφορά τα όσα ισχυρίζονται περί καθυστερημένης διαφήμισης, οι Έλληνες είμαστε της τελευταίας στιγμής.

Οι διαφημίσεις γίνονται όταν έχεις στοιχεία για το που κυμαίνονται οι κρατήσεις. Αν υπάρχει αναγκαιότητα ή δεν υπάρχει” υπογράμμισε ο περιφερειάρχης.

Από την άλλη, ανέφερε ότι η διαφήμιση είναι και συσσωρευτική. Δηλαδή, όταν έγινε μία υπόμνηση για το Πάσχα, αυτό σημαίνει ότι όσοι είδαν τη διαφήμιση, την κρατούν στο μυαλό τους και για τις καλοκαιρινές διακοπές.

Άρα, οποιαδήποτε ενέργεια για το Πάσχα, έχει ως συνέπεια με κατάλληλους χειρισμούς, να έχει αποτελεσματικότητα και για το καλοκαίρι.

Σε όσους ισχυρίζονται ότι έγιναν λάθος χειρισμοί και λάθος επιλογή του χρόνου, θα έπρεπε να το επισημάνουν εκείνη την περίοδο” συνόψισε ο κ. Βόσδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: