Πέμπτη 16 Απριλίου 2009

Παράσταση διαμαρτυρίας από συμβασιούχους της Υπ. Καθαριότητας

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα οι 10 υπάλληλοι που είχαν αποκλειστεί από την διαδικασία ανανέωσης των (8μηνων) συμβάσεων τους, από την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Κερκυραίων.

Παρουσία της προέδρου του ΕΚΚ Σοφίας Λίβερη, συγκεντρώθηκαν στα γραφεία των Διοικητικών υπηρεσιών του Δ.Κ για να διαμαρτυρηθούν γιατί επί μια εβδομάδα ζητούν τα δικαιολογητικά τους για να προσφύγουν ανάλογως και η υπηρεσία δεν έχει ανταποκριθεί.

Οπως εξήγησε η κ. Λίβερη απο πλευράς διοικητικών υπηρεσιών υπήρξε δέσμευση ότι θα τους παρέχει άμεσα τα σχετικά δικαιολογητικά για να ασκήσουν κάθε νόμιμο δικαίωμά τους.

“Εχει γίνει κατάφορη αδικία. Δεν μπορεί σήμερα μια δημοτική αρχή να βγάζει στον δρόμο εργαζομένους, και από την άλλη πλευρά ο κ. Μικάλεφ να έχει στην ουσία μπερδέψει τις υπηρεσίες με το εργατικό κέντρο.

Μας απέστειλε επιστολή στην οποία καταλήγει αν μπορούμε να απορροφήσουμε 5 εργαζόμενους στο εργατικό κέντρο από αυτούς που προτίθεται να απόλυσει από την ΑΝΕΔΚ. Πρόκειται για κατάσταση τραγελαφική, να σταματήσει να μας εμπαίζει ο κ. Μικαλεφ”, ανέφερε η πρόεδρος του Εργ. Κέντρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: