Παρασκευή 15 Μαΐου 2009

Υπηρεσιακά θέματα στο Νομ. Συμβούλιο

Θέματα λειτουργίας και προγραμματισμού της Ν.Α. και υπηρεσιακά ζητήματα, απασχόλησαν κατά κύριο λόγο τη τελευταία συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου.

Ο Νομάρχης Στέφ. Πουλημένος ενημέρωσε το Σώμα για τα αποτελέσματα των εκδηλώσεων την ημέρα της Ευρώπης αλλά και το Φεστιβάλ τοπικών προϊόντων που θα γίνει 20 και 21 Μαίου στην Πάνω Πλατεία.

Η κατάρτισης του προγράμματος επενδύσεων και οδοποιίας δεν συζητήθηκε κάτι που αναμένεται να γίνει στη συνεδρίαση της Δευτέρας. Συμβουλίου τη Δευτέρα.

Προ ημερησίας διάταξης τέθηκε από την νομ΄. σύμβουλο της παράταξης Μαχειμάρη Χρ. Λούβρου, το θέμα της υποχρέωσης των αγροτών να πληρώσουν και φέτος για την ενεργοποίηση των δικαιωμάτων επιδότησής τους.

Οι τρεις παρατάξεις του Νομαρχιακού κατέθεσαν διαφορετικά σχέδια ψηφίσματος, ωστόσο, το θέμα αναβλήθηκε για τη Δευτέρα προκειμένου να συμπεριληφθεί στην ημερήσια διάταξη και να καταθέσουν τα μέλη του οργάνου τις απόψεις τους.

Μαχειμάρης

για νταμάρια

Ερώτηση σχετικά με "παράνομη εξόρυξη αδρανών στο Δήμο Θιναλίων” κατέθεσε ο Γ. Μαχειμάρης, προς την αντινομάρχη Μ. Υδραίου,

Του ζητήθηκε να εξειδικεύσει την καταγγελία ώστε να μπορέσουν οι υπηρεσίες της Ν.Α. να επέμβουν,- αν έχουν βάση τα λεγόμενα του κ. Μαχειμάρη- και να πάρουν μέτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: