Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

Προεκλογικός...πυρετός στα κομματικά γραφεία και στην Κέρκυρα


Κορυφώνονται οι προεκλογικές εξορμήσεις των κομμάτων στο νομό, καθώς έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τις ευρωεκλογές της 7ης Ιουνίου.
Κλιμάκιο της ΝΔ με επικεφαλής της υπεύθυνη της Ρηγίλλης για το νομό, βουλευτή Νατάσσα Ράγιου, θα περιοδεύσει σήμερα στην ύπαιθρο του νησιού. Οι περιοδείες, παρουσία της βουλευτού Αχαΐας του κυβερνώντος κόμματος, θα επαναληφθούν την Παρασκευή και το Σάββατο 29 και 30 Μαΐου και την Τρίτη 2 Ιουνίου.
Η Νατάσσα Ράγιου συμμετείχε χθες σε συνεδρίαση της διευρυμένης Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής του κόμματος
Σε δηλώσεις της στα τοπικά ΜΜΕ, επεσήμανε μεταξύ άλλων και τα εξής:
"Οι Ευρωεκλογές είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό κομμάτι για την καθημερινότητα μας και δεν νοείται να μην συμμετέχουμε σε αυτές. Δεν είναι κάτι που αφορά την Ευρώπη και δεν μας αφορά σε τοπικό επίπεδο.
Πρέπει να είμαστε διεκδικητικοί και αυτό θα γίνει μόνο αν στείλουμε άξιους ανθρώπους στο Ευρωκοινοβούλιο.
Γι’ αυτό καλούμε τον κόσμο να συμμετάσχει στις Ευρωεκλογές και να ψηφίσει τη Νέα Δημοκρατία η οποία έχει ένα όραμα και το υλοποιεί για την Ε.Ε.».

Στο ΠΑΣΟΚ
Στο ΠΑΣΟΚ, ο βουλευτής και πρώην υπουργός Τηλέμαχος Χυτήρης θα είναι ο ομιλητής σε κεντρική πολιτική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 11.30 στο Σιδάρι με θέμα τις Ευρωεκλογές. Ανάλογη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί απόψε στον Άγιο Ματθαίο με ομιλήτρια τη βουλευτή Άντζελα Γκερέκου.
Παράλληλα συνεχίζονται οι επισκέψεις των κλιμακίων της Νομαρχιακής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα στους Δήμους της Κέρκυρας.
Στο ΣΥΡΙΖΑ
Το ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιεί αύριο και μεθαύριο προεκλογική εξόρμηση στους Δήμους Φαιάκων, Εσπερίων, Λευκιμμαίων και Μελιτειέων. Την Δευτέρα η εξόρμηση θα επικεντρωθεί στα ζητήματα του περιβάλλοντος.
Στα πλαίσια της εξόρμησης θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου στις 11.00 π.μ. στην αίθουσα της Νομαρχίας με ομιλητή τον Χάρη Κωνσταντάτο, υπεύθυνο του τμήματος Περιβάλλοντος ΣΥΡΙΖΑ.
Θα ακολουθήσουν συναντήσεις με περιβαλλοντικούς φορείς, ενώ το βράδυ θα πραγματοποιηθεί περιοδεία στην Βόρεια Κέρκυρα.
Βόσδου για Κράτσα
Ο Γενικός Γραμματέας της ΠΙΝ Σωτήρης Βόσδου αναφερόμενος στην συμμετοχή της Ρόδης Κράτσα στο Ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας έκανε σήμερα την ακόλουθη δήλωση: «Χαιρετίζω τη συμμετοχή της Ρόδης Κράτσα στη δεύτερη θέση του ευρωψηφοδέλτιου της ΝΔ. Μια επτανήσια, μια ζακυνθινιά, η πρώτη γυναίκα αντιπρόεδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, μια γυναίκα η οποία τιμά τη χώρα μας αλλά και την ευρωπαϊκή ιδέα. Η προσφορά της τόσο στο Ευρωκοινοβούλιο όσο και στη χώρα μας αλλά και ιδιαίτερα στα Ιόνια Νησιά είναι σημαντική. Είμαι σίγουρος ότι από νέα της θητεία θα είναι ωφελημένη και η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων καθώς αποτελεί τη μοναδική παρουσία στα Ευρωψηφοδέλτια επτανήσιου σε εκλόγιμη θέση.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: