Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

"Αποθέωση της προχειρότητας το νέο site του Υπ. Τουρισμού", λέει η Α. Γκερέκου

Η Πολιτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Τουρισμού, Άντζελα Γκερέκου, σχετικά με τον νέο διαδικτυακό τόπο του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, έκανε στην ακόλουθη δήλωση:

"Αποθέωση της προχειρότητας και ακόμα μια απόδειξη ανεπάρκειας της ηγεσίας του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης αποτελεί ο νέος διαδικτυακός τόπος (www.mygnto.gr) που υποτίθεται ότι εξυπηρετεί τον ελληνικό τουρισμό.

Ο νέος διαδικτυακός τόπος τιτλοφορείται mygnto.gr, ενώ απευθύνεται παράλληλα και σε αλλοδαπούς Tour Operators και πιθανούς επισκέπτες στη χώρα μας. Όπως σχολιάστηκε ήδη από ξένους το “gnto” τους θυμίζει πόλη της Πολωνίας κατά το Gdnask. Αναρωτιόμαστε όλοι, γιατί όχι visit Greece, greek holidays, traveling Greece ή έστω mygreece, κλπ, κλπ.

Μεταξύ άλλων, στο περιεχόμενο του site, ως πολιτική ηγεσία του ελληνικού τουρισμού αναφέρονται οι κ.κ. Σπηλιωτόπουλος, Οικονόμου, Βάλβης και Βλαστός!!!

Το site έχει επίσης λάθος concept, απευθυνόμενο ταυτόχρονα και σε επιχειρηματίες και σε τουρίστες. Το μεγαλύτερο μέρος του, είτε στερείται περιεχομένου, είτε είναι άσχετο, είτε είναι εξοργιστικά ετεροχρονισμένο.

Με άλλα λόγια, αντικατοπτρίζει το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης, το οποίο στερείται οράματος, προβαίνει σε άστοχες ενέργειες και αδυνατεί σε εξοργιστικό βαθμό να κατανοήσει την πραγματικότητα και τις ανάγκες του ελληνικού τουρισμού".

Δεν υπάρχουν σχόλια: