Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009

Διαχειριστική επάρκεια απέκτησε ο Δήμος Κερκυραίων

Bεβαίωση διαχειριστικής επάρκειας ( τύπου Α και Β) κατά την μεταβατική περίοδο, από την Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, για τις Υπηρεσίες: Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών, Δ/νση Οικονομικών Υπηρεσιών και Αυτοτελές Γραφείο Προγραμματισμού και Ανάπτυξη, απέκτησε ο Δήμος Κερκυραίων.
Οπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση “ ο Δήμος θα μπορεί να εκτελεί συγχρηματοδοτούμενες πράξεις με τεχνικό αντικείμενο (δημόσια έργα υποδομής), όπως έργα οικοδομικά, συγκοινωνιακά και δικτύων κοινής ωφέλειας, υδραυλικά, περιβάλλοντος, λιμενικά/αλιευτικά, βιομηχανικής ανάπτυξης, ενέργειας, τηλεπικοινωνιών και δικτύων κ.α., καθώς και των τεχνικών μελετών τους. Επίσης να εκτελεί πράξεις χωρίς τεχνικό αντικείμενο (υπηρεσίες και προμήθειες), όπως έργα/ δράσεις προμήθειας και εγκατάστασης εξοπλισμού, δημιουργίας και εγκατάστασης συστημάτων πληροφορικής, προμήθειας και εγκατάστασης εξοπλισμού πληροφορικής, ανάθεσης υπηρεσιών συμβούλων και λοιπών υπηρεσιών που δεν σχετίζονται με την υλοποίηση τεχνικών έργων κ.α.
"Μετά από αυτή την επιτυχή εξέλιξη είναι σκόπιμο να σημειωθεί ότι ο μηχανισμός σχεδιασμού, διοίκησης, διαχείρισης και υλοποίησης πράξεων θα πρέπει να ακολουθείται σύμφωνα με το εγκατεστημένο σύστημα ποιότητας του Δήμου Κερκυραίων ( DIN EN ISO 9001:2008 -αρ.πιστ. 01 100 083140".

Δεν υπάρχουν σχόλια: