Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

Δύο νέοι νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα στο Σολάρι

Τραγωδία στην άσφαλτο τα ξημερώματα της Παρασκευής, με θύματα δυστυχώς δύο νέους ανθρώπους.
Πρόκειται για τον Soykoylis Armandos του Konsta και της Spyridoylas κάτοικου εν ζωή Βιρού Κέρκυρας, την Shkurti Dafiola του Sotiraq και της Arqilini κάτοικου εν ζωή Μαντουκίου.
Οπως ανακοίνωσε ο Υποδιοικητής της τροχαίας Γιώργος Κωνστάντης ο 22 χρόνος οδηγός Ι.Χ αυτοκίνητου που κινούταν στην περιοχή Σολάρι στην Εθνική Παλαιοκαστρίτσας έχασε τον έλεγχο του αυτοκίνητου του με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε κολόνα φωτισμού και να βρει τραγικό θάνατο ο ίδιος όσο και η 20χρονη συνεπιβάτης του Ι.Χ.
Τα αίτια του ατυχήματος σχετίζονται πιθανόν με την υπερβολική ταχύτητα που είχε αναπτύξει ο 22χρονος.
Μετά και από αυτό το τραγικό περιστατικό η τροχαία Κέρκυρας απευθύνει για ακόμα μια φορά έκκληση προς τους οδηγούς και κυρίως τους νέους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.
“Με την έναρξη της θερινής περιόδου καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να αντιμετωπίσουμε το σοβαρό πρόβλημα των τροχαίων ατυχημάτων. Την θερινή περίοδο έχουμε ιδιαίτερο πρόβλημα με τις μοτοσικλέτες, τα οχήματα και τους επισκέπτες τους νησιού.
Οι αστυνομικοί της τροχαίας και της ΟΕΠΤΑ βρίσκονται στον δρόμο 24 ώρες και καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια δημιουργώντας ελέγχους σε κομβικά σημεία όπως Εθνική Παλαιοκαστρίτσας - Εθνική Λευκίμμης.
Την προηγούμενη περίοδο είχαμε να αντιμετωπίσουμε το θλιβερό φαινόμενο με τις κόντρες των οχημάτων κυρίως στην περιοχή Κοντόκαλι. Απευθύνουμε για άλλη μια φορά έκκληση να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά να μη πίνουν και οδηγούν και κυρίως να φορούν κράνος και ζώνες ασφαλείας”, σημείωσε ο υποδιοικητής της τροχαίας.
Σύλληψη αλλοδαπού
Ενας 28χρονος Ρουμάνος συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη στην οδό Ιωάννου Θεοτόκη, διότι περιφερόταν στο κέντρο της πόλης ενδεδυμένος με πράσινη μπλούζα στην οποία αναγραφόταν στο πίσω μέρος αυτής “Ελληνική Αστυνομία” και με αγγλικούς χαρακτήρες Police, ενώ στο εμπρόσθιο μέρος αυτής και δεξιά έφερε το έμβλημα της Αστυνομίας ενώ αριστερά αναγραφόταν “Υπηρεσία Συνοριακής Φύλαξης”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: