Τετάρτη 29 Ιουλίου 2009

Οργή Μάμαλου μετά την μηνυτήρια αναφορά κατοίκων για τη Λαική


Την οργή του αντιδημάρχου Κερκυραίων Γ. Μάμαλου, προκάλεσε η κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς κατοίκων με θέμα “την ύπαρξη οικοδομικής άδειας, αρχαιολογικών αδειοδοτήσεων και προεδρικού Διατάγματος για την τροποποίηση του σχεδίου πόλεως σε σχέση με το έργο ανάπλασης της λαϊκής αγοράς”.
Ο κ. Μάμαλος μίλησε “για εσκεμμένη ενέργεια εχθρών της Κέρκυρας” και πρόσθεσε ότι “σύντομα θα δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα όσων προχωρησαν στη καταγγελία για να παραδοθούν στη χλεύη του λαού”.
Ο αντιδήμαρχος διαβεβαίωσε ότι “καμία σκοπιμότητα δε θα σταματήσει το έργο και η λαική θα ολοκληρωθεί”.
Ο κ. Μάμαλος ανέφερε αναλυτικά τα εξής:
"Αγαπάνε τόσο την Κέρκυρα που την θυμήθηκαν τώρα που είναι έτοιμη να λειτουργήσει. Ξέρουνε ότι υπάρχουν κάποιοι δυσαρεστημένοι. Μόλις πληροφορηθούμε τα ονόματα θα τα πούμε όλα έξω από τα δόντια.
Οι κύριοι αυτοί θα παραδοθούν στο κερκυραίο δημότη και την κρίση του, είναι εχθροί της Κέρκυρας, μισούν το νησί, μισούν το Δήμο.
Δεν ενοχλήθηκαν όταν ξεκίνησε το έργο, πρόκειται για εσκεμμένη ενέργεια κατά του Δημάρχου και της παράταξης μας. Θα παραδοθούν στη χλεύη του λαού.
Σε μια Κέρκυρα που βρίθει αυθαιρέτων ιδιωτικών κλπ, αυτοί βρήκαν τη λαϊκή. Προσπαθούν να καταδικάσουν τους χρήστες της λαϊκής στα παραπήγματα που βρίσκονται.
Θα δώσω τα ονόματα τους για να ξέρουν όλοι ποιοι είναι.
Δε θα απολογούμαι στον καθένα, υπάρχουν υπηρεσίες και νόμοι, να πάρουν όλοι το μύνημα ότι η λαϊκή θα γίνει.Καμία σκοπιμότητα δε θα σταματήσει το έργο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: