Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009

"Ας δώσουμε τέλος στη φτώχεια μαζί"-Εκδήλωση της ACTIONAID από την "Επτανησίων Πολιτεία" και το Δ. Αχιλλείων


Η «ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ» και ο ΔΗΜΟΣ ΑΧΙΛΛΕΙΩΝ συνδιοργανώνουν εκδήλωση παρουσίασης του Διεθνούς Αναπτυξιακού Οργανισμού ActionAid- με θέμα "Ας δώσουμε τέλος στη φτώχεια, μαζί".
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009 και ώρα 20:00 στο Αχίλλειο με κεντρική ομιλήτρια την Πρόεδρο της ActionAid Ελλάς Αλεξάδρα Μητσοτάκη.
Στην Ελλάδα η ActionAid δραστηριοποιείται από το 1998 και αριθμεί 40.000 υποστηρικτές. Όραμα του Διεθνούς Αναπτυξιακού Οργανισμού είναι ένας κόσμος χωρίς φτώχεια και αδικία, όπου όλοι οι άνθρωποι ζουν αξιοπρεπώς και απολαμβάνουν τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα τους.
Μέσα από μια σειρά προγραμμάτων η ActionAid δουλεύει σε επίπεδο κοινοτήτων υλοποιώντας έργα αναπτυξιακής υποδομής, υποστηρίζοντας τους φτωχούς και περιθωριοποιημένους ανθρώπους να αναγνωρίσουν και να διεκδικήσουν αποτελεσματικά τα δικαιώματά τους, αναλαμβάνοντας σταδιακά την ευθύνη της δικής τους ανάπτυξης.
Τη χρονιά που μας πέρασε η ActionAid τιμήθηκε από την Προεδρία της Δημοκρατίας για το έργο της και την προσφορά της στην υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: