Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009

Γ. Λέκκας: Απαραίτητη η οδική σύνδεση Βορρά-Νότου για το νέο αεροδρόμιο στη Λευκίμμη

Θετική χαρακτήρισε την παρουσίαση της μελέτης για το νέο αεροδρόμιο στη Λευκίμμη, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Γ. Λέκκας, εκτίμησε ωστόσο ότι η όλη προσπάθεια δεν θα χει καμία αξία αν δεν οριστικοποιηθεί με κάθε τρόπο η κατασκευή ενός οδικού άξονα ταχείας κυκλοφορίας, που θα συνδέει το Νότο με το Βορρά του νομού.
“Είναι προφανές ότι η Κέρκυρα ως τουριστικός προορισμός θα πρέπει να αποκτήσει νέο αεροδρόμιο. Η πρωτοβουλία Δένδια κρίνεται απολύτως θετική. Δεν υπάρχει κερκυραίος που να μην θέλει το έργο..
Δεν μπορώ όμως να σκεφτώ καμία απολύτως εξέλιξη, για το έργο αυτό, αν δεν οριστικοποιηθεί με κάθε τρόπο η κατασκευή ενός οδικού άξονα ταχείας κυκλοφορίας, που θα συνδέει το Νότο με το Βορρά του νομού”, σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ και πρόσθεσε ότι “περιμένει από τον υπουργό Ν. Δένδια αλλά και την υπόλοιπη πολιτική ηγεσία του τόπου να προσπαθήσουν να “παντρέψουν” αυτά τα δύο έργα, για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
Εγινε έργο επί Ν.Δ.
Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ότι στην Κέρκυρα δεν έγινε τίποτα την τελευταία 5ετία στον τομέα των υποδομών, ο κ. Λέκκας σημείωσε:
“Εχει ήδη απαντήσει κ. Δένδιας. Εχουν γίνει σημαντικά έργα στην Κέρκυρα σε σχέση με την 20ετία του ΠΑΣΟΚ”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: