Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009

Έρικ Μπάρντον και Άνιμαλς στην Κέρκυρα- Η συναυλία της χρονιάς


Το Διεθνές Φεστιβάλ Κέρκυρας θα παρουσιάσει την προσεχή Τρίτη στο κερκυραϊκό κοινό και τους επισκέπτες του νησιού έναν από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες της ροκ σκηνής όλων των εποχών, τον θρυλικό Έρικ Μπάρντον και το συγκρότημα των Άνιμαλς.
Αναμφίβολα πρόκειται για τον σπουδαιότερο καλλιτέχνη που έχει έλθει ποτέ στην Κέρκυρα. Τον καλλιτέχνη τη φωνή του οποίου "ζήλεψαν" με δηλώσεις τους αστέρες όπως ο Μπομπ Ντύλαν και ο Μικ Τζάκερ.
Μαζί του θα εμφανιστούν σπουδαίοι Αμερικανοί μουσικοί ενώ η έκπληξη της βραδιάς θα έχει ελληνικό ονοματεπώνυμο. Πρόκειται για την Κρητικιά λυράρισα Γεωργία Νταγάκη η οποία θα συνοδεύσει τις πολυαγαπημένες μελωδίες των Άνιμαλς.
Μια μοναδική παράσταση που θα συζητηθεί σε όλη την Ευρώπη, δεδομένου ότι η Κέρκυρα αποτελεί σταθμό της πανευρωπαϊκής περιοδείας του Έρικ Μπάρντον.
Μία εκδήλωση που χαρακτηρίζει την ποιότητα του Διεθνούς Φεστιβάλ Κέρκυρας και σημαδεύει τα πολιτιστικά δρώμενα του νησιού. Η συναυλία θα διεξαχθεί την Τρίτη 28 Ιουλίου στις 9 μ.μ. στο Παλαιό Φρούριο Κέρκυρας.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια από:
Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας, Ακταίον καφέ, Μουσικός Οίκος Βρυώνη, Boatman’s World (Κοντόκαλι) και Compass bar – restaurant (Ρόδα),
Επίσης, υπάρχει δυνατότητα και online ticketing στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Φεστιβάλ, www.corfufestival.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: